Олександр Хацкевич: "Про мою відставку із "Заглембе" вперше чую"

391 03.04 2024   12:00
FootBoom

Головний тренер "Заглембе" Сосновець Олександр Хацкевич прокоментував чутки про свою відставку з посади у польському клубі та скандальну пресконференцію.

– Олександре Миколайовичу, сьогодні з’явилися чутки, що вас збираються звільнити найближчим часом з посади головного тренера "Заглембе" Сосновець. Це правда?

– Я зараз на тренуванні, від вас вперше про це чую.

– Польські ЗМІ повідомляють, що є невдоволення від результатів команди та вашої пресконференції після поразки від "Катовіце" (0:4). Тобто, вам ніхто з керівництва про відставку не казав, ви залишаєтесь і надалі працювати і все це лише чутки?

– Поки що у мене тренування в планах – ось зараз, буквально через 15 хвилин. От і все.

– Ваша скандальна пресконференція після гри з "Катовіце". Гравці дійсно самостійно придумували план на гру чи ви перебільшили?

– Коли ми мали грати з Барселоною, то Валерій Васильович Лобановський налаштовував команду, казав: "Ви визначаєте, як сьогодні будете грати", - сказав Хацкевич для "Українського футболу".

Читай також: Хацкевич близький до відставки з посади головного тренера "Заглембе" Сосновець
  • "Заглембе" наразі посідає останню 18-ту сходинку в турнірній таблиці Першої ліги Польщі (друга за рангом після Екстракласи), маючи 13 очок за 25 турів.
  • У наступному турі команда з Сосновця на виїзді зіграє з ФК "Термаліка". Поєдинок заплановано на 6 квітня. Початок гри о 16:00 за київським часом.
  • Хацкевич з 2017-го по 2019 роки очолював Динамо: 105 матчів, 62 перемоги, 24 нічиї та 19 поразок, два виграних Суперкубка України.
Популярные новости