Дмитро Білоног: "Після гри з "Колосом" Хацкевич сказав, що не зацікавлений у моїх послугах - я був у ступорі пару днів"

649 22.06 2023   10:59
"Хробри"

Вінгер "Хробри" Дмитро Білоног, який виступає у другому дивізіоні чемпіонату Польщі, розповів чому свого часу не підійшов "Динамо".

– Відомо, що після Зірки ви могли опинитися у Динамо. Що там не склалося?

– Так, після вильоту "Зірки" з УПЛ мене запросили на перегляд до "Динамо". У команди тоді сім-десять днів перший збір тривав у Києві. Вважаю, що дуже сильно провів цей час. 

У нас була наприкінці збору товариська гра із "Колосом". Я зіграв добре. Очікував, що мені після матчу запропонують контракт, або, як мінімум, візьмуть на збори до Австрії із командою. 

Виявилося, що інші інтереси у головного тренера Олександра Хацкевича. Багато писали, що він не дуже любив гравців, яких пропонував тодішній спортивний директор "Динамо" Євген Красніков. Хлопці із команди були в шоці, як мене не залишили. Я навіть зараз іноді можу поспілкуватися із Вітею Циганковим або Колею Шапаренком.

– Із Хацкевичем у вас була розмова?

– Була тільки тоді, коли він повідомив мені після гри із "Колосом", що не зацікавлений у моїх послугах. Я нічого йому казати не став. Для мене це було найбільш неочікуване рішення. Я був у ступорі пару днів, - сказав Білоног.

 

Читай також: Дмитро Білоног: "Керівництво "Шахтаря" завадило моєму переходу до Дніпра"
Популярные новости