Чого не вистачає "Карпатам"?

5387 23.04 2013   01:44

Коли після гри «Арсенал» - «Карпати» Ніколай Костов проходив повз флеш-зону по виразу його обличчя я розумів, що інтерв’ю не буде. Я на всяк випадок перепитав, але він просто розвів руками та вибачився. Мені важко уявити про , що думає тренер після такого матчу. Завжди здавалось, що наставнику дуже важко після поразок пояснювати причину невдач. Однак Володимир Безсонов, який завітав в останню неділю в редакцію «Профутболу», переконав у зворотньому: «Для тренера легше за все пояснювати чому не вийшло. Я вам зараз можу стільки причин розповісти». Напевне і Костов міг би говорити про незбалансований склад, необстріляну молодь, брак часу для побудови команди та низьку кваліфікацію футболістів. Та питання напевне не в цьому. На мій погляд, у «Карпат» на даному етапі є все для того аби не бовтатись біля провалля, а боротись за Європу.


Підбір виконавців? Кононов доводив, що ці хлопці можуть виходити у єврокубки. Команда безумовно змінилась. Нічого не стоїть на місці. Креативний Кенія, мобільний Штілич, пруткий Марсельньйо, жорсткий Даушвілі, досвідчений Худоб’як, світла голова Голодюка та емоції Кополовця. Чесно кажучи до цього туру додав би сюди Романа Мисака, але він , на жаль не найкраще враження склав у матчі з «Арсеналом». Також більшого чекаю від Олександра Гладкого, колись найдорожчого футболіста з українським паспортом у чемпіонаті.

Всім цим хлопцям просто не вистачає яєць. Безумовно я говорю про переносне значення. Можливо голосно та безапеляційно. Але у «Карпат» з цим реальні проблеми. «Карпати» завжди славились своїм духом. Сьогодні його немає. «Карпати» програли у Донецьку «Металургу» 0-4 і так само без яєць грали у Києві. Виключення матчі з «Шахтарем» та «Динамо». Після гри у мікс-зоні журналісти тільки й говорили, чи не подав Костов у відставку. Цього напевне багато хто чекав. Але я не був серед них. Я продовжую у нього вірити. Пам’ятаєте як ми дружно «знімали» Рамоса?

Популярные новости