Чому Селезньов мій герой

6061 18.02 2013   01:46

В затишному конференц-залі іспанського готелю слухав Євгена Селезньова і збирав у голові цитату за цитатою. Про комунізм, вибачення, «деятелей», розмови з Коломойським та Ахметовим. Планував поговорити про одне, однак мова пішла зовсім про інше. Пообіцяв витягти на пару хвилин та розмова летіла на одному диханні. Буває сидиш на інтерв’ю і думаєш, про що ще б запитати. Тут було зовсім інакше. Стрибали з теми на тему. Спілкувались 20 хвилин. Таку розмову важко завершити, просто на нашого героя чекали і телефон постійно розривався. Він говорив розкуто та відкрито, а головне, те що думає. Перед виходом в ефір Женя попросив почитати. Бо й сам розумів наскільки гостро висловлювався. Після інтерв’ю мій оператор Іван Любиш-Кірдей, сказав, що змінив своє ставлення до нашого героя та почав поважати його. Знаєте буває так, маєш про людину одну точку зору, потім поговориш з нею і все кардинально змінюється. Це якраз той випадок.


У нас не люблять коли футболісти говорять відверто. 98% розмов зводиться до стереотипних фраз, більшість з яких журналіст, а особливо газетяр може накидати ще до розмови. У телевізійників своя специфіка, відео ти сам не запишеш. Іноді виникає враження, що наші футболісти начитаються газет , а потім тими самими фразами переповідають: «Як збори? Все хорошо, готовимся. Сложно, но это фундамент». Селезньов не з таких.

Прикольно було спостерігати за обличчями Сергія Нагорняка та Олександра Іщенка, коли у студії вони слухали спіч Селезньова. Саме прикольно, інше слово тут важко підібрати. Таке у студії «Профутболу» на жаль, буває не часто. Це можна порівняти щось із зарубами Сьоміна і Тимощука з Леоном-кіллером. Хоча тут було трохи інше. Нічого особистого. Зізнаюсь, я був одним з тих, хто критикував Рамоса.

Слова Селезньова сприймались би по-іншому переможи «Дніпро» «Базель». Можливо і не було у критиків приводу відповідати. Та ще не все втрачено. Тепер вже не словом, а ділом. Після перемоги наш герой може порадувати нас черговим спічем.

P.S. після гри «Дніпро» - «Базель» шукайте розширине інтерв’ю Селезньова на FootBoom.com

Популярные новости