Ольга Янчук: "Жерсон Родрігес сказав мені, що не збирається повертатися в "Динамо"

411 12.04 2024   11:10
Інстаграм

Українська екстенісистка Ольга Янчук,  колишня дівчина вінгера Динамо Жерсона Родрігеса, який виступає на правах оренди за Слован, розповіла про скандали навколо персони футболіста.

– Ви в курсі останніх проблем із законом Жерсона?

– Так, звичайно. Я в курсі усіх ситуацій. Ми на зв’язку кожен день. Насправді багато пишуть неправдивого. Зараз він тренується у Словаччині, і в нього все добре. У наступному матчі він повинен грати.

Коли я все це читаю у ЗМІ, то також ставлю йому питання. Він відповідає: "Можеш нічого не читати. Питай напряму в мене. У мене все добре".

– Пишуть, що його зі збірної Люксембургу можуть виключити.

– Наскільки я знаю, то ситуація зараз 50/50. Від Жерсона я не чула, що це вже прийняте рішення. Я все ж відштовхуюся не від новин у пресі, а від його слів.

– А у якому статусі ви зараз перебуваєте із Жерсоном?

– Та ми й самі не знаємо (сміється, – прим.). У нас все вагається туди-сюди. Точно сказати, що разом, я також не можу. Начебто якось щось…

У нас збереглися дуже хороші стосунки. Ми – найкращі друзі. Спілкуємося дуже класно. Скоро із малим збираємося до нього летіти. У Словаччині я жити поки не готова. Мені подобається Київ. Однак подивимося, як піде.

– Жерсону інкримінують домашнє насильство. Він колись застосовував до вас фізичну силу?

– Ні. Тому мені було дуже важко повірити в цю інформацію. Я його захищала та навіть в інстаграмі записувала сторіс, де казала, що не вірю, що він комусь міг завдати шкоди. Хоча його визнали винним. Я була шокована, бо на мене він ніколи руку не підіймав.

– На ваших очах Жерсон порушував спортивний режим?

– Так, порушував. Хоча я намагалася із цим боротися. Ви ж знаєте, якщо доросла людина щось хоче робити, то йому неможливо заборонити. Намагалася контролювати, наскільки могла. Начебто непогано виходило.

Особисто я, коли грала в теніс, то, можна сказати, зовсім не гуляла. Я не вживала алкоголь і нічного життя в мене не було. Я концентрувалася лише на тенісі. Ось зі свого боку і підказувала йому.

Читай також: Жерсон Родрігес повернувся до тренувань зі "Слованом"

Мені здається, що до знайомства зі мною він був більш гулящим. Його найкращі друзі з Люксембургу говорили мені, що він змінився. Можливо, це і не моя заслуга, а він сам зробив висновки. Яка зараз ситуація, я не знаю, бо ми не живемо разом.

– Жерсон міг, наприклад, о п’ятій ранку прийти додому з клубу, а потім піти на тренування?

– Таке дуже рідко бувало. На початку його кар’єри в Динамо ставалися подібні косяки, але, мабуть, йому в команді щось сказали, і він перестав так робити.

В більшості випадків, якщо вони вигравали, то після матчу командою могли піти кудись. У вихідні ми усі також збиралися. Такі дні він не пропускав!

Якщо напередодні матчу йому дуже хотілося гуляти, то я просила, аби це хоча б було вдома. Щоб під наглядом знаходився. Приїздили до нього і друзі з Люксембургу, і динамівці. Жерсон добре із Сідклеєм, Томашем Кадаром, Момо Кадірі дружив… За вечерею вони могли трохи випити.

– А правда, що тренери футболістам перед матчами забороняють сексом займатися?

– Жерсону це не заважало.

– Як у Жерсона складалися відносини із тренерами Динамо?

– Я в це особливо не влізала. Більше намагалася підтримувати, коли він травмувався, або в нього щось не виходило.

Знаю, що він добре спілкувався із Мірчею Луческу. Завжди, коли приходив, то говорив про нього щось позитивне. Тому в мене склалося враження, що в них був хороший контакт.

– У Жерсона ще рік контракту із Динамо. Він збирається повертатися до Києва?

– Він казав мені, що не збирається повертатися. Іноземці все ж трішки інакше сприймають війну. Думаю, він залишиться грати у Європі. Зараз йому подобається в Словаччині.

 

Источник: Sport-express
Популярні новини