Геннадій Жилкін: "Я не головний тренер "Героскіпу", більше виступаю консультантом"

469 22.12 2023   12:29

Український фахівець Геннадій Жилкін прояснив ситуацію із можливим призначенням на посаду головного тренера кіпрського клубу "Героскіпу".

"У мене 25 листопада закінчився контракт із "Акжайиком" із Казахстану, після чого я приїхав на Кіпр. Президент клубу "Героскіпу" Феміс Сагіров запросив мене та запропонував очолити кіпрську команду. Наразі жодних документів не підписано, я більше виступаю консультантом тренувального процесу. Наразі головним тренером команди є місцевий фахівець.

"Героскіпу" доведеться зіграти ще два матчі (6 та 13 січня) на першому етапі чемпіонату, після чого розпочнеться другий етап. Думаю, після цих поєдинків уже вирішиться моя доля у клубі. Ще раз повторюся, на даний момент я не головний тренер "Героскіпу". Додам, що для вирішення виходу до Другої Ліги Кіпру потрібно посилювати склад. Подивимося, як це питання вирішуватиме президент клубу Феміс Сагіров", - сказав Жилкін для Sport.ua.

На даний момент "Героскіпу" посідає третье місце в турнірній таблиці третього дивізіону Кіпру, набравши 19 очок у 12 матчах.

54-річний Жилкін працював тренером воротарів в "Оболоні", "Кривбасі", "Металургу" (Донецьк) та російській "Мордовії", у кожному з цих клубів він був помічником Юрія Максимова. Екстренер воротарів "Акжайика" також входив до тренерського штабу "Колоса" (Зачепилівка) та ФК "Перемога" (Дніпро).

Популярные новости