Олексій Кащук: "Це справа "Шахтаря" за скільки мене продавати: за 5 млн євро чи за 1 млн"

424 30.05 2023   11:43
"Сабах"

Український вінгер азербайджанського клубу "Сабах" Олексій Кащук підвів підсумки сезону та розповів про своє майбутнє.

- Як оціните сезон, що завершився?

- Для "Сабаха" сезон вийшов вдалим. Минулого сезону ми стали п'ятими, цього разу - другими. До кінця боролися за перше місце. Якщо в новому сезоні команда залишиться, прийдуть нові футболісти, то в нас буде шанс боротися за перше місце.   

- Протягом сезону не раз обговорювалося питання, залишитеся ви в "Сабасі" чи ні. Що скажете з цього приводу зараз?

- Поки що не знаю, оскільки за контрактом я належу "Шахтарю". Багато чого залежатиме від них. Звичайно, мені подобаються Азербайджан, "Сабах". Ми будемо грати в Лізі конференцій. Якщо не вийде повернутися в "Сабах", побажаю йому удачі та вболіватиму за нього. Але якщо вийде, буду дуже радий і цьому.  

- А ви можете сказати керівництву "Шахтаря", що хочете продовжити грати за "Сабах"?

- Звичайно, ми поговоримо з ними. Сподіваюся, що буде прийнято рішення, яке піде на користь моїй кар'єрі.

- Що скажете про перспективи "Сабаха" в Лізі конференцій? Чи потрібне команді посилення для успішного виступу в турнірі?

- Із самого початку сезону нашою метою було завоювати путівку в єврокубки. За кілька турів до закінчення чемпіонату ми цієї мети досягли. Я дуже радий цьому. Сподіваюся, жереб буде прихильний до "Сабаха", і ми, добре зігравши проти суперника, пройдемо раунд.

- Навіть якщо ви залишитеся в "Сабаху", вам доведеться важко, тому що у складі молодіжної збірної України (U-21) братимете участь у чемпіонаті Європи, що пройде в Румунії та Грузії...

- Футболісту приємніше грати, а не тренуватися. Для мене буде великою честю представляти свою країну.

- У пресі пишуть, що "Шахтар" запросив у "Сабаха" 5 мільйонів євро за ваш трансфер. Це реально?

- Чесно кажучи, не знаю. У новинах пишуть і про п'ять мільйонів, і про один мільйон. Усе залежатиме від "Шахтаря". Якщо буде офіційна пропозиція, її в будь-якому разі розглянуть. За скільки "Шахтар" хоче мене продати, це вже їхня справа, - сказав Кащук.

Читай також: Йожеф Сабо: "Потрібно залишати Шовковського. Луческу може підказувати, залишившись у тренерському штабі"

Нагадуємо, що у кожного вболівальника є можливість отримати суперпаспорт у Fanverse ФК "Шахтар" і вгадайте рахунок гри "Ворскла" - "Шахтар", щоб змагатися за призовий фонд у 3 000 доларів! Зробіть безкоштовний прогноз уже зараз! Посилання тут.

Тільки власники суперпаспорта можуть брати участь у грі "Вгадай рахунок" без обмежень. Тож долучайтеся, проходьте верифікацію та виборюйте грошові призи перед кожним матчем "Шахтаря"!

Источник: Аzerisport
Популярные новости