Зіркова футболістка збірної Німеччини пропустить фінал Євро-2022 через коронавірус

282 31.07 2022   08:31
EFE

Нападниця жіночої національної збірної Німеччини з футболу Клара Бюль не зможе зіграти у вирішальному матчі чемпіонату Європи через коронавірус. Про це повідомляє Bild.

21-річна футболістка дуже сподівалася на те, що зможе вийти на поле "Уемблі" у ключовому для збірної Німеччини матчі, де німкені протистоятимуть господарям турніру англійкам, проте головний тренер команди Мартіна Фосс-Текленбург змушена слідувати медичному протоколу. Клара Бюль має нормальне самопочуття і не має симптомів, проте позитивний результат тестування на коронавірус.

Зазначимо, що Бюль брала участь у чвертьфінальному матчі з Австрією, який німкені виграли з рахунком 2:0 і стала автором гольової передачі Ліні Магуль. А у півфіналі з Францією збірна Німеччини вже була змушена обходитися без допомоги Клари. У фінал команда вийшла завдяки дублю Олександри Попп.

Нагадаємо, Німеччина та Англія визначає чемпіона Європи 2022 року у неділю, 31 липня, на стадіоні "Уемблі". Початок о 19:00 за київським часом. Нагадаємо, що головним арбітром цього матчу призначено українску Катерину Монзуль. Гру в прямій трансляції покаже "Суспільне".

Читайте также: Катерина Монзуль - головний арбітр фіналу жіночого Євро-2022 Англія - Німеччина

Популярные новости