УЕФА оголосив порядок денний 43-го Конгресу організації

1713 12.01 2019   10:15
ffu.org.ua

Прес-служба ФФУ інформує, що 43-й черговий Конгрес УЄФА відбудеться 7 лютого в The Rome Cavalieri Hotel за адресою Via Alberto Cadlolo, 101 у столиці Італії. Конгрес є вищим керівним органом УЄФА, проводиться щорічно та є зустріччю делегатів усіх 55-ти національних асоціацій УЄФА.

Конгрес розпочнеться о 9:30 за центральноєвропейським часом і завершиться близько 13:00 (відповідно – 10:30 та 14:00 за Києвом). Приблизно за півгодини там же пройде прес-конференція за участю президента УЄФА Александера Чеферіна.

Головні теми порядку денного 43-го чергового Конгресу УЄФА: річний звіт УЄФА, звіти голів комітетів УЄФА, вибори: президента УЄФА (чотирирічний мандат); Виконавчого комітету УЄФА (вісім членів, включаючи як мінімум одну жінку, із мандатами на чотири роки); Ради ФІФА (два віце-президенти ФІФА з мандатами на чотири роки, один рядовий член із мандатом на чотири роки й два рядові члени з мандатами на два роки).

Також офіційний сайт УЕФА повідомляє, що на Конгресі відбудеться затвердження нового представника Асоціації європейських клубів (АЄК) у Виконавчому комітеті УЄФА і нових членів органів правосуддя УЄФА.

Нагадаємо, ФФУ є однією з перших національних асоціацій, які підтримали кандидатуру Александера Чеферіна на переобрання на посаду президента УЄФА. Також нагадаємо, що президент ФФУ Андрій Павелко є одним із кандидатів, які претендують на вісім місць у Виконавчому комітеті УЄФА.

Читайте также: Матчи Лиги чемпионов могут перенести на выходные дни
Популярные новости