Ангел Червенков: "Дуже хочеться взяти у "Ворскли" реванш"

822 29.09 2018   15:23

Головний тренер "Чорноморця" Ангел Червенков прокоментував для офіційного сайту ФФУ виступ своїх підопічних у Кубку України.

"Звичайно, для нас виявилося несподіваним рішення керівництва "Олександрії" відрядити до Одеси на матч третього попереднього раунду резервний склад, — заявив Червенков. — Але це був їхній вибір. З іншого боку, це аж ніяк не гарантувало нам легкого життя, адже дублери прагнули проявити себе і пробитися до "основи". Проте й у моїх підопічних теж були амбітні плани, і я дуже задоволений, що вони виправдали сподівання вболівальників", - відзначив Червенков.

"Тепер в 1/8 фіналу на нас очікує суперництво з "Ворсклою". Мені вже доводилося чути від деяких експертів, що, мовляв, полтавцям забракне сил якісно виступати відразу на трьох фронтах, і це буде нам на руку. Знаєте, нехай це непокоїть колег із "Ворскли", моє завдання — подбати, аби одеські футболісти були готові до цього протистояння на всі сто відсотків. Зовсім недавно ми програли "Ворсклі" в календарному матчі Прем’єр-ліги. Але то була гра на виїзді. Вірю, що в домашньому кубковому поєдинку все буде інакше. Дуже хочеться взяти у ворсклян реванш", - резюмував наставник "Чорноморця".

Читайте также: Ангел Червенков: "Если игроки не будут повышать свой уровень, будем с некоторыми из них расставаться"

Популярные новости