Фінал жіночої Ліги чемпіонів запросили відвідати Настя Каменських та інші зірки

1487 08.03 2018   19:45
Официальный сайт ФФУ

Як повідомив офіційний сайт ФФУ, у Києві відбулася урочиста церемонія, присвячена початку продажу квитків на фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів УЄФА-2018, до якої долучилися чимало знаменитостей, які поділилися своїми думками щодо майбутнього матчу.

Настя Каменських, співачка: "Жіночий футбол набирає обертів у світі, стає все більш цікавим та прикольнішим. Фінал Ліги чемпіонів серед жінок — це грандіозна, історична подія для Києва та України. Для Києва велика честь приймати фінал найпрестижнішого клубного турніру серед жінок. Звісно, я й сама піду на стадіон і закликаю подивитися на гру наживо усіх вболівальників".

Світлана Тарабарова, співачка: "У травні до Києва приїдуть багато людей. Я закликаю усіх прийти на стадіон 24 травня і подивитися на гру найкращих футболісток Європи! Я анонсуватиму подію у своїх соцмережах, щоб якомога більше людей долучилися до свята футболу".

Вадим Олійник, співак: "Потрібно створити єдину систему підтримки як чоловічого, так і жіночого футболу, яка є в Бельгії, Німеччині, Нідерландах та багатьох європейських країнах. Юні футболістки повинні мати перспективу. Дуже важливо, що Київ прийматиме обидва фінали. Я та інші друзі фіналу анонсуватимуть подію у своїх соцмережах. Якщо хоча б 10% наших фоловерів в Instagram дізнаються про жіночий фінал Ліги чемпіонів і подивляться гру, нашу місію можна буде вважати виконаною. Крім того, футбольний клуб артистів "Маестро" бажає зіграти із жіночими командами, тому дуже чекаємо запрошення".

Читайте также: Продаж квитків на жіночий фінал Ліги чемпіонів у Києві стартує 6 березня

Фоззі (Олександр Сидоренко), співак: "Наш футбольний клуб артистів раптово зрозумів, що ми є палкими фанатами жіночого футболу: ми любимо жінок і ми любимо футбол! Жіночий футбол — це прекрасно. Зараз у комп’ютерних іграх з’явилися жіночі команди, і усі починають звикати до того, що жіночий футбол є таким же класним і популярним, як і чоловічий".

Анна Гресь, актриса: "У мене самої є досвід гри в футбол: відпочивала в таборі й підбурила інших дівчат створити команду і змагатися з хлопцями. Це були безкомпромісні ігри, я ще день після цього не могла нормально ходити, позбивавши ноги. Жіночий футбол цікавіший за чоловічий, адже дівчата більш емоційні та граційні".

Популярные новости