Україна - Сербія: відеопрогноз Роберто Моралеса

2902 15.11 2016   20:00
Автор: Footboom

Напередодні товариського матчу між збірними України та Сербії відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

«Вважаю, що фаворитом не є наша національна команда, взагалі важко визначити фаворита. Взяв би я фору (1) для збірної Сербії. Можливо, це навіть багато, бо нагадаю, що ця збірна зіграла внічию на виїзді з Уельсом (1:1), а за статистикою мала кращі показники. А до того серби виграли у Австрії.

Тому не знаю, хто виграє. Припускаю, що в цьому матчі буде достатня кількість кутових. Із важливих моментів також в мене є передчуття пенальті в цьому матчі. І збірна Сербії, і і збірна України мають фізично сильних захисників, але не дуже технічних. В матчі, де немає максимальної концентрації, коли не грає основа, цей фактор може привести до призначення пенальті», - зазначив Роберто.

Матч між збірними України та Сербії відбудеться у Харкові, на ОСК «Металіст», 15 листопада. Початок – о 21:00. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал «Україна».

Ставка матчу
Товариські матчі15.11.16 21:00
Україна - Сербія
Фора Сербія (1)
Коефіцієнт: 1.23
Популярные новости