Німеччина U-19 – Португалія U-19: прогноз Вадима Скічка

2602 14.07 2016   19:27

Обом колективам необхідно здобувати очки у матчі. Невдача у цій грі може мати вкрай погані наслідки, аж до втрати шансів на вихід з групи. У ситуації коли відступати нікуди на перший план виходить атака, а не оборона. Журналіст програми "Профутбол", коментатор телеканалу "2+2" і постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Вадим Скічко чекає голів у Ашпаху.

Головний тренер юнацької збірної Німеччини Гвідо Штрайхсбір перед матчем з Португалією сказав, що впевнений у своїй команді та їхньому вмінні забивати. На його думку проти португальців Німеччина має зіграти краще, ніж проти Італії. У господарів турніру немає вибору – поразка означатиме виліт з Євро. Гра з Італією запам’яталася шаленим нефартом біля воріт суперника та марнотратством атаки "Бундесманшафт". Якщо проти Португалії німці використають бодай половину моментів які вони мали у першій грі – впевнену перемогу гарантовано. Просто не уявляю що має статися аби німці не забили. Їхня мотивація є максимальною!

Португальці у першому турі могли вирвати перемогу у австрійців, але не змогли. На жаль, у тій грі був непомітний найкращий бомбардир португальців у кваліфікації Ауреліо Бута. Ранній пропущений гол зламав їм усі плани, тому очевидно, що Португалія спробує спершу відсунути гру від власних воріт, а потім думатиме про атаку. У разі пропущеного м’яча у них вже є досвід відігравання на цьому турнірі. Забивна серія юнацької збірної Португалії триває 12 матчів, тому й з німцями вони бодай раз але мають відзначитися.

Прогноз: Обидві заб'ють - 1.83 ("Пари-Матч")

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости