Франція U-19 – Англія U-19: прогноз Вадима Скічка

3449 11.07 2016   19:59

Франція – Англія. На рівні U-19 зустріч цих двох збірних це теж подія! І у Франції і у Англії, як завжди, сильне покоління. "Les Bleus" уже двічі перемагали на Євро U-19, а англійці двічі грали у фіналі. Прогноз на гру двох фаворитів першості пропонує журналіст програми "Профутбол", коментатор телеканалу "2+2" і постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Вадим Скічко.

Англія за шість матчів у кваліфікації забила вісім голів, грала досить прагматично але змогла здолати саму Іспанію! Я би виділив центрального хава Джошуа Онома з "Тоттенгема", який цього сезону вже дебютував за основу, а за збірну U-19 забивав Грузії та Іспанії та форварда "Челсі" Темі Абрахама, який теж забивав у кваліфікації та став переможцем юнацької Ліги УЄФА 2015/16.

Шість кваліфікаційних матчів – лише два пропущених м’яча. Показники юнацької збірної Франції варті захоплення! "Трикольорові" на шляху до Євро не програли жодного матчу та не пустили до Німеччини звично симпатичну збірну Сербії. Французи можуть похвалитися сильним центром оборони – Іса Діоп зіграв чимало матчів за "Тулузу", а Жером Онгуене був основним у "Сошо". А цим хлопцям всього 19 та 18 років відповідно! Також я звернув би увагу на крайнього хава Кіліана Мбаппе з "Монако" та форварда Жана-Кевіна Огустена з "ПСЖ". Останній з п’ятьма забити м’ячами став одним з кращих снайперів кваліфікації. Попри юний вік у складі збірної Франції є гравці із досвідом виступів у Лізі 1 і їхня гра у відборі на Євро на мене справила сильніше враження за англійців. Тому я обираю "Трикольорових" як переможців гри.

Ставка: перемога Франції - 2.55 ("Пари-Матч")

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости