Хорватія U-19 – Нідерланди U-19: прогноз Вадима Скічка

2155 11.07 2016   19:11

Щойно у Франції закінчився Євро-2016 серед дорослих, у Німеччині вже стартувала юнацька першість континенту. Змагання серед команд U-19 триватимуть впродовж двох тижнів на стадіонах землі Баден-Вюртемберг на півдні Німеччини. Журналіст програми "Профутбол", коментатор телеканалу "2+2" і постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Вадим Скічко традиційно рекомендує ставку на тотал карток.

Навіть якщо Ви не знайомі з юнацьким футболом, турнір рівня Євро має Вас зацікавити. Саме на таких змаганнях спалахують молоді зірки рівня Погба, Умтіті, Комана, Зельке, Пако Алькасера, Хесе, Жоао Маріо, тощо.

У вівторок вдень на "Донауштадіоні" в Ульмі зустрінуться збірні Хорватії та Нідерландів. "Помаранчевих", до речі, тренує славетний Арон Вінтер. Обидві команди впродовж кваліфікації не зазнали жодної поразки, продемонстрували майже зразковий футбол і цілком заслужено потрапили до фінальної стадії у Німеччині.

Передбачити переможця цього матчу достатньо складно, я більше схиляюся до Нідерландів, але найімовірнішим є варіант "обидві заб’ють". Але я звично пропоную ставку на картки. Зазвичай юнаки не грають грубо і у матчах за участі команд U-19 невелика кількість карток. Показники Хорватії за жовтими картками у кваліфікації: Хорватія 3:1 Чорногорія, Хорватія 2:2 Казахстан, Угорщина 4:4 Хорватія, Хорватія 1:0 Болгарія, Шотландія 2:0 Хорватія, Хорватія 2:5 Бельгія. Показники Нідерландів за тим же критерієм: Нідерланди 0:4 Гібралтар, Нідерланди 0:0 Ліхтенштейн, Франція 2:4 Нідерланди, Нідерланди 1:3 України, Нідерланди 0:3 Північна Ірландія, Польща 4:2 Нідерланди. Зауважте, занадто мало "верхових" матчів.

На противагу усім наведеним статистичним показникам – персона арбітра матчу. Гру Хорватії та Нідерландів обслуговуватиме наш добре знайомий Анатолій Жабченко. Жабченко в УПЛ в середньому показує більше 5 карток за гру, він обслуговував дві гри кваліфікації на Євро U-19: Естонія – Вірменія (4 картки), Чехія – Естонія (5 карток). Як бачимо Жабченко любить діставати картки з кишені. Сподіваюся, він не зрадить своїй манері і на юнацькому Євро.

Ставка: Тотал жовтих карток більше 4 - 1.85 ("Пари-матч")

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости