Букмекери: шанси Григорія Суркіса стати новим президентом УЄФА – 9%

1602 12.05 2016   19:23
Фото - ИТАР-ТАСС

Як відомо, після гучного корупційного скандалу серед футбольного керівництва, відомого під назвою "ФІФА-гейт", без керівника, зокрема, залишився Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Вчора колишньому президенту організації Мішелю Платіні скоротили термін дискваліфікації, але на свою посаду він не повернеться, тому невдовзі буде обрано нового голову. Тому зараз букмекери пропонують передбачити, хто саме очолить УЄФА. Серед претендентів є представник України – чинний віце-президент організації Григорій Суркіс.

Втім, згідно з коефіцієнтами букмекерської контори William Hill, український функціонер не є головним кандидатом на перемогу. Фаворитами вважаються: іспанець Анхель Марія Вільяр, який зараз виконує роль тимчасового президента УЄФА, а також представник Греції Теодор Теодорідіс, котрий в свою чергу тимчасово займає посаду генерального секретаря організації (після того, як колишнього генсека Джанні Інфантіно було обрано президентом ФІФА). Шанси кожного з цих чиновників очолити УЄФА зараз оцінено тотожним коефіцієнтом 7.00 (ймовірність – 14%).

Згадаємо, що сеньйор Вільяр став популярним завдяки відомій промові Жозе Моурінью під назвою "Por qué". А Теодор – це син Савваса Теодорідіса, віце-президента грецького "Олімпіакоса", який є учасником великого скандалу про договірні матчі.

До "другого ешелону" претендентів на президентське крісло УЄФА, на думку трейдерів контори, входить Григорій Суркіс, а також інші віце-президенти організації – це італієць Джанкарло Абете, кіпріот Маріос Лефкарітіс, і голландець Мікаель ван Прааг. За перемогу якогось з цих ймовірних кандидатів пропонують 11.00 (9%).

У "третьому ешелоні" інші члени виконавчого комітету УЄФА (13 осіб). Варто відзначити, що за "підвищення" кожного з них дають коефіцієнт 17.00 (6%), тобто, враховуючи кількість "опцій" і різницю в коефіцієнтах, можна сказати, що аналітики не виключають різні варіанти розвитку подій.

Регистрация с бонусом 25 $/€

Популярные новости