"Карпати": праця до сьомого поту та "американка" (Відео)

2126 15.02 2015   22:54
Фото - FootBoom.com

У неділю карпатівці провели два заключні тренування на узбережжі Середземного моря. Уже в понеділок на «зелено-білих» чекає ігровий день, після чого, у вівторок, команда повернеться до Львова. Однак до повернення ще є час, а на футболістів чекала незавершена робота на тренуванні.

Ранкове заняття носило тактичний характер, довелося працювати до сьомого поту, а от ввечері тренери вирішили, що закінчити тренування варто на мажорній ноті. Поки відбувався поділ на команди із трьох гравців, тренери та персонал розставляли на полі усе необхідне для улюбленої розваги футболістів – тенісболу, який також називають «американкою».

Практично одразу ж вималювався фаворит – команда з Голодюком, Худоб’яком та Кожановим. Вже у першому матчі вони показали свій клас і рівень, коли без варіантів розправилися із групою молодих гравців. Але у той же час на іншому краю поля раз по раз було чути Муртаза Даушвілі (на фото), який повернувся до загальної групи і ганяв так, що не помічав, як з розбитої голови (грузин зіткнувся з партнером по команді Михайлом Сергійчуком) крапельками стікає кров, що розчинялася у краплях дощу, який не припиняється вже котрий день. Оця парочка разом з Артуром Карнозою також розправлялася з усіма своїми суперниками – зрештою, справа дійшла до фіналу.

Подивитися на дуель, в якій зійшлися досвід з холоднокровністю та азарт з гарячою кров’ю зібралися усі гравці та тренери. І у підсумку азарт таки взяв гору – Даушвілі, Карноза та Сергійчук доволі переконливо перемогли, після чого несамовито раділи. Чи то від успіху чи то від того, що збори от-от закінчаться…

Популярные новости