"Карпати". Перезавантаження Дячуком-Ставицьким. Версія 4.0

5737 10.05 2013   19:01



Вже другий рік поспіль Юрій Дячук-Ставицький не може нормально відсвяткувати Великдень. Саме цими днями він стає капітаном Немо «Карпат». Знаєте, як кажуть військові: «Є така робота – Вітчизну захищати». У Дячука-Ставицького щось подібне. Лише він рятує «Карпати», він – найкращий пожежник львівського клубу.

В футбольних тусовках жартують, що Дячук-Ставицький ще восени знав, що травневі свята можна не планувати – на останні три тури він буде потрібен. «Карпати» знову валяться. І знову можуть опинитися в першій лізі. Керівництво не витримало. Димінський не брав паузу. Прийняв відставку Костова, який стратегічно готував команду вже до наступного сезону. Коли немає результату – нікого не хвилюють методи роботи тренера… Як болгарський наставник готувався до кожної гри, демонстрував футболістам відеонарізку на кожного суперника. Наприклад, захисникам – на форварда, якому протистоятимуть. Форвардам – на захисників. Спілкувався з кожним індивідуально. Коли немає результату, ніщо інше не має значення.

Можливо ці хлопці просто не в змозі грати так, як Костов від них вимагав. Не заграють вони, як «Барселона». Показова гра з «Говерлою»! Проблеми в організації гри починались на стадії початку атаки. Перша передача від воротаря ближньому та подальший розіграш перетворювався на пожежі.

«Карпати» зійшли зі шляху Костова. У Львові все повернулось на рік назад. Я на 80 відсотків упевнений, що Дячук-Ставицький виконає свою роботу, львів’яни залишаться у Прем’єр-лізі, а він знову тихо та красиво піде. Для того, щоби чекати нового виклику. Нового перезавантаження.

Влітку «Карпати» знову презентуватимуть нового тренера, пафосно проанонсують єврокубкові завдання. Але Дячуку-Ставицькому все одно не варто планувати наступні травневі свята. Ніхто не здивується, якщо він повернеться і вп’яте. Напевне, в нинішніх «Карпатах» це незворотній процес. Як кругообіг води у природі.

Популярные новости