Увага! Увага!

5677 04.02 2013   13:51

Увага! Увага! Увага! Говорить і показує….Роман Бебех. Як правило замість свого імені ставлю назву міста з якого веду репортажі і так починаю. Представлюсь, адже це дебютний запис. Працюю у програмі «Профутбол» на телеканалі «2+2», там же й коментую футбол. Вести блог, щось нове для мене. Готуючи матеріал для нашої щотижневої програми багато речей просто не влазять у ефір. Часто нам закидають, а чому ви про Петра Петровича Тракториста не згадали? (до речі ППТ це умовне позначення нашого глядача, його відкрив Костянтин Андріюк – прим. Автора) Чому про «Темп» із Шепетівки забули? Чого про європейський футбол нічого не було? Уявіть собі, таку програму. Розтягнеться ця гумка, як Москва. А якраз у блозі має знайтись місце для того, що оминули, або ж навпаки - розширити тему. Буває зробиш сюжет, а багатенько закулісних моментів було. І як про них не сказати? А скільки емоцій та думок? Цим і збираюсь ділитись.

По можливості писатиму про телевізійну кухню. Цікавитимусь у вас: «За що так безжально критикують українських коментаторів?» FootBoom зацікавив мене як новий проект, з дуже великими перспективами. Насправді останнє речення списане з шаблону, які інтерв’ю не треба давати нашим футболістам. Якраз старатимусь перевірити наших героїв на можливість давати нестереотипні інтерв’ю (це вже почав робити Дмитро Поворознюк) та висловлювати свої думки з приводу «відритого» українського футболу. Чому закритого?

Мене дуже зачепила історія з капітаном «дубля» «Шахтаря» Олександром Нойком. Інтерв’ю мало великий резонанс. Хоча футболіст не розповів і десятої частини своєї історії. Сам генеральний директор «гірників» заявив, мовляв, не міг наш гравець таке сказати. На перший погляд, проста ситуація. Думаю, може про це у блог написати? Молоді футболісти вкрай «забуріли». Ще в Прем’єр-лізі не дебютував, а вже починає за гроші говорити. Однак все не так просто. Сюжет достойний зняти серію для «Сімейних драм». Переповідати чи ні - вирішувати хлопцю, якого за зовнішню схожість називають Халком. Подробиці можуть бути відомі з поверненням в ефір «Профутболу» 17 лютого, або коли сам Нойок залишить базу «Кірша». Повірте мені, історія неодмінно варта уваги. Але наш футбол такий, що про таке можна говорити тільки в кулуарах.

Популярные новости