Ліга націй. Ліга D. Група 2. Легка прогулянка естонців

471 27.09 2022   03:53
facebook.com/jalgpalleestis

Завершився груповий турнір у групі 2 Ліги D Ліги націй, в якій збірна Естонії, яка достроково вийшла в Лігу С після двох важких перемог у спарці з мальтійцями, не змарнувала шансу закінчити відбірковий цикл зі 100%-вим результатом, натхненно зігравши у Сан-Марино та завдавши два десятки ударів, хоча у площину воріт імпозатного кіпера Бенедеттіні долетіли всього сім із них, та ще й Еліа зробив щонайменше три ефектні сейви. Однак і воротар не врятував господарів, коли Хенрі Аньєр оформив дубль, забивши два трудові м'ячі. Або коли технарь Рауно Саппінен витворив маленький шедевр. А латераль Тайно Теністе відзначився у стилі англійського Чемпіоншипу, вбивши головою м'яча у сітку воріт після кросу зліва.

Читайте также: Ліга Націй. Сан-Марино – Естонія 0:4. Відеоогляд матчу

До речі, збірна Сан-Марино також була близька до того, щоб нарешті забити в цьому відбірному циклі – після колективного "привозу" Соометса з Таммом, форвард господарів Данило Рінальді вискочив тет-а-тет з Карлом Хейном, але кіпер естонців у стрибку перевів м'яча на кутовий!

#КомандаІВНПЗМ-ПМРМО
1Естонія 440010 - 2+812
2Мальта 42025 - 4+16
3Сан-Марино 40040 - 9-90

Нагадаємо, раніше з першої групи Ліги D до Ліги С кваліфікувалася збірна Латвії, яка випередила Молдову, яка також набрала тринадцять очок, лише за додатковими показниками.

Читайте также: Ліга націй. Ліга D. Група 1. Драматична розв'язка на фініші для Латвії та Молдови

Популярні новини