Стівен Кенні: "Розчарований, що не змогли перемогти збірну України"

705 15.06 2022   00:37
УАФ

Головний тренер збірної Ірландії Стівен Кенні прокоментував результат виїзного матчу Ліги Націй проти України. Гра, нагадаємо, завершилася внічию, 1:1.

- Україна дуже гарна команда, я насолоджувався, коли бачив, як вони готувалися. Але я розчарований, що ми не змогли перемогти. Наші гравці дуже добре грали, втім перемогти нам не вдалося.

- Щодо забитого голу і Нейтона, як оцінюєте його гру?

- Я бачу, як він грає все краще і краще. Ми маємо віддати належне цьому гравцеві за гол і за його гру.

- Початок сезону для вашої команди не дуже задався?

- Легше було б відповідати, якби сьогодні ми перемогли. Гравці наші показують характер, нам є, куди рости. Але в наших труднощах є також і заслуга збірної України, яке б’ється, незважаючи на війну і посідає перше місце в групі всупереч ситуації, яка є в країні.

- Команда на початку грала дуже технічно, іноді здавалося, що це десь заважало вашим гравцям, чи так це?

- Команда приймала дуже добрі рішення, втім Україна також грала дуже високо, дуже активно пресингувала. Крім того, деяким гравцям зараз дуже важко входити у гру, але при цьому наша команда стає все краще і краще.

- Чи ви задоволені одним очком, яке маєте чи три очки могла сьогодні взяти збірна України?

- Україна дуже добра команда, але ми розчаровані, що не досягли своєї мети, адже могли виграти. Можливо, нам треба грати було вище, більше пресингувати. Нам буде дуже важко, але ми будемо намагатися досягти своєї мети.

Читайте также: Тренер збірної Ірландії: "Україна досягла блискучих результатів і вже показала всім свою якість"
Популярные новости