Олександр Петраков: "Я радий, що ми зробили щасливими 3500 наших уболівальників"

341 09.06 2022   00:40
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував результат матчу проти Ірландії в Лізі Націй. Нагадаємо, наша команда здобула мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

-Наскільки ви задоволені змінами в складі?

-Ми тільки 5-го грали дуже складний матч з Уельсом. І я вирішив, щоб не завдати хлопцям шкоди, щоб вони не отримали травми, щоб зіграли молоді хлопці, які були на зборах. Я задоволений, як вони вийшли, зіграли, самовіддачею молодих хлопців, багато з яких дебютували. Помилки, звичайно, були, будемо їх розбирати. Ну і результатом. Це позитив після того, що сталося з Уельсом. Ми перегорнули сторінку і рухаємося далі вперед.

-Що для вас значила ця перемога, враховуючи те, що на стадіоні було 3500 українських вболівальників?

-Зараз такий час, прийшли люди, яких ви прийняли, дуже дякую, що приютили наших жінок, дітей. Вони всі хочуть додому, але зараз не можуть їхати. Я радий, що ми зробили їх трохи щасливими.

-Ви грали сьогодні в доволі атакувальному стилі. Збірна України, на ваш погляд, краща в цьому компоненті, ніж Ірландія?

-Я прищіпляю команді ааткующий футбол, щоб вони нікого не боялися. Якщо вам сподобалося, я дуже радий.

-Як оцінюєте гру Луніна?

-Я його знаю з 15 років, знаю його батьків. Він для мене як синок. Я задоволений, що він зіграв офіційну гру, зіграв на нуль. Вже його привітав. Сьогодні взагалі семеро наших гравців дебютували на офіційному рівні. Я задоволений, рухаємося далі.

-Чи ви так само збираєтесь поставити цих гравців на наступну гру з Ірландією?

-До домашньої гри команд у Польші треба дожити, я так далеко не дивлюсь. В нас ще гра 11 з Вірменією, там все буде видно. Сьогодні мали зіграли 11 нових гравців, я не хотів ризикувати здоров’єм тих, що вже грали. Але Соболь захворів, я попросив Миколенка, щоб він зіграв.

Читайте также: Чи допоможе Петраков молодіжній збірній Україні?

Популярные новости