"Генк" - "Динамо". Прогнози спеціалістів

1507 28.11 2013   13:06

Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч 5-го туру Ліги Європи між бельгійським "Генком" і київським "Динамо".

Андрій Несмачний, колишній захисник "Динамо" - 1:2

- Думаю, що різниця в класі між "Динамо" і "Генком" очевидна. Київський колектив виглядає сильнішим за свого найближчого суперника у всіх компонентах. Звичайно, великої перемоги киян чекати не варто, проте в тому, що три очки дістануться підопічним Олега Блохіна, я практично впевнений.

Олег Саленко, колишній нападник "Динамо" - 0:1

- Уболівальники "Динамо" вже звикли, що їх команда в нинішньому сезоні чергує хороші матчі з невиразними, а то й провальними. Ніколи не знаєш, коли трапиться наступний прокол. Мало хто очікував, що "біло-сині" оступляться в першому ж турі групового етапу, приймаючи на своєму полі "Генк"... Бельгійці, втім, - неслабкий колектив, інакше не лідирували б після чотирьох турів у квартеті. Упевнений, що і в цей четвер завдання перед киянами стоїть непросте. Проте останнім часом підопічні Олега Блохіна намацують свою гру. Є підстави припускати, що вони здобудуть перемогу, яка гарантує їм місце в плей -офф.

Юрій Бакалов, колишній тренер "Арсеналу" - 1:2

- Сподіваюся, смуга невдач, в яку потрапило київське "Динамо" цієї осені, залишилася позаду. Олег Блохін підкоригував підготовку команди, зрозумів, хто чого вартий. У свою чергу, футболісти повністю усвідомили, які вимоги пред'являє до них тренерський штаб. Ризикну припустити, що голи у поєдинку "Генк" - "Динамо" будуть забивати гравці обох команд, але три очки поїдуть до Києва.

Источник: prosport.tsn.ua
Популярные новости