Тарас Степаненко: "Запам’ятався матч з "Дніпром-1", який ми програли"

390 21.02 2024   19:44
"Шахтар"

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко розповів про свої емоції після матчу УПЛ з "Дніпром-1",

– Який матч першої половини сезону тобі запам’ятався найбільше і чому? Давай візьмемо матчі чемпіонату України.

– Думаю, мені запам’ятався матч з "Дніпром-1", який ми програли. Звичайно, всі згадують перемоги, але це був дійсно такий урок, коли виграєш або добре граєш у Лізі чемпіонів, потім приїжджаєш, здавалося б, усе добре складається, на секунду втрачаєш концентрацію – і в підсумку програєш матч, який не повинен програвати.

Думаю, це для всіх такий був важливий висновок, про що ми повинні пам’ятати. Що команди, які хочуть завоювати трофеї у внутрішньому чемпіонаті і здобувають результат у єврокубках, мають пам’ятати, що ми граємо в єврокубках тільки тому, що ми здобуваємо результат у внутрішньому чемпіонаті.

Я тоді був дуже злий на себе, на команду, на всіх. Але я розумію, що багато молодих хлопців, і вони тільки вчаться тому, що треба тримати концентрацію і викладатися не тільки на матчі ЛЧ, а й у домашньому чемпіонаті. Тому що воно все послідовно, і тільки одне дає право грати в іншому турнірі, – сказав Степаненко.

12 листопада "Шахтар" програв "Дніпру-1" (1:3) в 14-му турі УПЛ. Цей матч відбувся за 5 днів після перемоги гірників над "Барселоною" (1:0) в ЛЧ.

 

Читай також: Тарас Степаненко: "Велика заслуга Де Дзербі в тому, що ми зараз швидко розуміємо, що хоче від нас Пушич"
Источник: Трибуна
Популярные новости