Ліга Європи 2022/2023. Плей-офф. 1/2 фінала. Матчі-відповіді / /
Баєр
Леверкузен, Німеччина
Закінчено
0 : 0
Перший матч: 0:1
Рома
Рим, Італія

"Баєр" - "Рома". Анонс і прогноз матчу

2095

18 травня 2023 року. 22:00. Леверкузен. "БайАрена"
Ліга Європи, 1/2 фіналу. Матч-відповідь
Перший матч - 0:1 на користь "Роми"

Головний арбітр: Славко Вінчич (Словенія)

Де подивитися: Megogo

Травмовані: Шик, Белларабі, Андріх, Коссуну - Карсдорп, Льоренте, Кумбулла
Під питанням: Ель-Шаараві, Смоллінг (обидва - "Рома")
Поза заявкою: Сольбаккен (обмеження в рамках програми ФФП)

"Баєр" - "Рома": коефіцієнти букмекерів

"Баєр"

Коли колишній капітан "Баєра" Сімон Рольфес пояснював поразку леверкузенської команди в Римі, то використовував кон'юнктив. "Якби Андріх або Вірц використали свої шанси, гра була б іншою", "Якби "Рома" відкрилася на ранньому етапі матчу, нам було б легше" тощо. Німці своїми можливостями не скористалися і пропустили єдиний м'яч від гравця, який у зимове трансферне вікно міг опинитися у складі аутсайдера третього італійського дивізіону.

Гравці "Баєра" вірять у камбек і посилаються на матчі з німецькими грандами. "Ми обіграли "Баварію" і "Лейпциг" на своєму полі. 0:1 - не катастрофічний результат", - сказав воротар Лукаш Градецкі.

У Римі німці втратили через травми Андріха та Коссуну, обидва вибули до кінця сезону і приєдналися до Шика та Белларабі. Це значно обмежує можливості Хабі Алонсо. Попри це в матчі 32 туру Бундесліги зі "Штутгартом" (1:1) іспанський тренер застосував мінімальну ротацію. Той самий Рольфес пояснив це рішення тим, що "в Німеччині "англійські тижні" (ігрові тури посеред тижня, - прим.) проводяться набагато частіше, ніж в інших чемпіонатах". Мовляв, "Баєр" до них звик.

Читайте также: "Рома" зробила крок назустріч фіналу ЛЄ: "затичка" став героєм

"Рома"

Sky зазначив, що Моурінью привіз до Болоньї "дитячий садок". Це правда лише частково - більшість "дітей" так і просиділа всю гру в запасі. Але перші появи в стартовому складі воротаря Свілара і півзахисника Міссорі в цьому сезоні, звичайно, виділялися. Обираючи такий склад, тренер "Роми" подавав сигнал про те, що він і його команда роблять ставку виключно на Лігу Європи. Після матчу на "Даль'Ара" (0:0) "Особливий" зазначив: "Я завжди казав, що з нашим складом ми не потягнемо всі три турніри".

Завдяки "читанню" стартового складу римлян у Болоньї можна спробувати визначити line-up команди в Леверкузені. З Вейналдумом усе було і так зрозуміло - тренер поставив його в старт, щоб нідерландець набирав форму. З Ібаньєсом теж усе було зрозуміло, випускати в оборону зовсім вже резервістів було ризиковано. А ось поява Крістанте з перших хвилин особисто мене здивувала. У зв'язку з цим можу припустити, що Моурінью розглядає в Німеччині перехід на схему з четвіркою захисників (Ібаньєс-Манчіні в центрі).

Пауло Дибала не зможе зіграти понад 30 хвилин, тому з'явиться на полі або наприкінці основного часу, або на весь додатковий, якщо "Баєр" зуміє відігратися. У заявці повинні будуть опинитися і Смоллінг з Ель-Шаараві, але ступінь їхньої підготовки все одно викликає питання.

Читайте также: Ліга Європи. "Рома" – "Байєр" 1:0. Відеоогляд матчу

"Баєр" - "Рома": орієнтовні склади

{{widget:lineup:21044}}

"Баєр" - "Рома": прогноз автора

Якби букмекерські компанії приймали ставки на відсоток володіння м'ячем, я б поставив на подібний показник "Роми" менше 30. На стадії плей-оф римляни єдиний раз починали двоматчеву дуель на своєму полі - з "Реалом Сосьєдад". Після здобутої переваги в першій зустрічі команда Моурінью вирушила в Сан-Себастьян і припаркувала там броньований автобус. Баски володіли м'ячем 73% ігрового часу, завдали 15 ударів по воротах, але пробити римську оборону не зуміли.

Чогось схожого я очікую і в Леверкузені. "Рома" їде до Німеччини захищати здобутий результат. Забити в основний час без Дибали їй навряд чи вдасться.

Ставка матчу
Баєр
Рома
22:00
Ліга Європи - 18 травня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
ТМ 2.5
.
ТМ 2.5
1.73
Індивідуальний тотал Рома - менше 0.5
.
Індивідуальний тотал Рома - менше 0.5
2.53

Прогнози

Всі прогнози