Массіміліано Аллегрі: "Не можемо недооцінювати "Спортинг", який розправився з лідером АПЛ"

457 12.04 2023   20:17
Getty Images

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі підтвердив конфронтацію з Леандро Паредесом і зізнався, що Поль Погба, Алекс Сандро і Душан Влаховіч, який відновився після ушкодження гомілкостопа в матчі з "Лаціо", зможуть зіграти в чвертьфіналі Ліги Європи з лісабонським "Спортингом", повідомляє football-italia.net:

– Ми були б божевільними, якби недооцінили "Спортинг", який розправився з "Арсеналом" – лідером Англійської Прем'єр-Ліги. Дуже добре організована і технічна команда, з молодим тренером, який виграв титул уперше за дев'ятнадцять років. Завтра – тільки перший крок, але ми повинні ставитися до них із великою повагою. Не зможе зіграти тільки Маттіа де Шильо – інші гравці доступні. Зі складом поки що не визначився – це стосується Федеріко К'єзи та Поля Погба. Подивимося, чи зможе він повноцінно тренуватися з командою без пауз і у високому темпі. Погба – дуже важливий для нас гравець, і хотілося б, щоб він був у хорошій формі в заключній частині сезону. Зможуть зіграти Алекс Сандро і Душан Влаховіч – але, головне, ми повинні бути як єдине ціле, бути збалансованими і знати, що наша гра триватиме 180 хвилин. На нас завжди чиниться тиск, але ми повинні продовжувати працювати на полі – у квітні ми можемо вийти в півфінали двох турнірів, – резюмував Аллегрі.

Читайте также: Полузащитник "Ювентуса" может принять участие в матче со "Спортингом"

Про конфронтацію з Леандро Паредесом

– У нас була розмова з Паредесом – він незадоволений малим ігровим часом, і я розумію розчарування Леандро. Але це теж частина гри, а ми хотіли роздобути його за будь-яку ціну. Ми поговорили, мене обрадувала його реакція, і це означає, що він хоче добре зіграти в наступні два місяці.

Про підтримку Душана Влаховича

– Пам'ятаю, як Кріштіану Роналду критикували, коли він не забив у перших п'яти матчах за "Ювентус". Саме за цим показником судять про нападника, проте Влаховичу лише двадцять два роки, технічно він прогресує. Нині Душан має зберігати спокій, а важкі моменти трапляються в сезоні навіть із найвеличнішими гравцями. У Турині думки змінюються, як вітер у Ліворно – пам'ятаєте, як тут не хотіли бачити Рабьо на полі? Але ж Душан має хороші характеристики, він молодий і сильний фізично, я задоволений тим, що він робить, навіть якщо він не забиває багато голів.

Читайте также: Клаудио Маркизио назвал разницу между Антонио Конте и Массимилиано Аллегри

Про перемогу в Лізі Європи

– Легко виграти один матч, але не так легко виграти турнір. Перемога завжди незвичайна, а не звичайна, тим паче в такому складному і конкурентному турнірі, як Ліга Європи. Для нас великим успіхом став би вихід у фінал, до цього залишилося чотири гри, і завтра – перша з них.

Источник: football-italia.net
Популярні новини