Ліга Європи 2022/2023. Плей-офф. 1/4 фінала. Перші матчі / /
Закінчено
2 : 2
Севілья
Іспанія

"Манчестер Юнайтед" - "Севілья". Анонс та прогноз матчу

1761

13 квітня. 22:00. Манчестер. Стадіон "Олд Траффорд"
Ліга Європи. Чвертьфінал. Перший матч

"Манчестер Юнайтед" (Англія) – "Севілья" (Іспанія)

Де подивитися: MEGOGO

Дискваліфіковані: відсутні
Травмовані: Люк Шоу, Маркус Рашфорд (обидва - під питанням), Донні ван де Бек, Том Гітон, Алехандро Гарначо - Жоан Жордан, Хесус Корона

"Манчестер Юнайтед" - "Севілья": котирування букмекерів

"Манчестер Юнайтед" притягує представників Ла Ліги немов магніт. "Севілья" стане четвертою іспанською командою, з якою "червоні дияволи" зіграють у поточній Лізі Європи. На груповому етапі "манкуніанці" розділили очки з "Реал Сосьєдадом" (0:1, 1:0), а потім в плей-оф вибили "Барселону" (2:2, 2:1) та "Бетіс" (4:1, 1:0).

"Севілья"

Якщо поглянути у поточну турнірну таблицю Ла Ліги, то "Севілья" виглядає найслабшим опонентом з-поміж представників Іспанії, яким протистояв "Манчестер Юнайтед". Для "нервіонців" цей сезон взагалі складається невдало. Провальний старт призвів до того, що "Севілья" опинилася серед аутсайдерів чемпіонату. У 2023 році результати команди трохи покращилися. Проте їй як і раніше бракує стабільності. Наразі підопічні Хосе Луїса Менділібара тринадцяті – лише в п’яти очках від зони вильоту. Вперше за багато років "Севілья" не претендує на єврокубкові квоти Іспанії.

Тим дивніше виглядають успіхи команди на континентальній арені. Після закономірного вильоту з Ліги чемпіонів "Севілья" доволі несподівано перемогла в плей-оф Ліги Європи ПСВ (3:0, 0:2), а потім пройшла ще й "Фенербахче" (2:0, 0:1).

Букмекери та математичні моделі прогнозування невисоко котирують шанси "Севільї" на перемогу в Лізі Європи. Зокрема Five Thirty Eight серед чвертьфіналістів турніру ставить "нервіонців" на передостаннє місце, оцінюючи ймовірність тріумфу підопічних Хосе Луїса Менділібара лише в 4%. Проте для "Манчестер Юнайтед" дуель з "Севільєю" обіцяє бути значно складнішою, ніж з "Бетісом" на попередньому етапі. На це є декілька причин.

"Манчестер Юнайтед"

По-перше, "Севілья" вважається незручним суперником для "червоних дияволів". В єврокубках між командами було зіграно три матчі і в жодному з них представник Англії не переміг. Попередня (вона ж й найбільш пам’ятна) зустріч відбулася майже три роки тому: у Кельні "Севілья" перемогла "Манчестер Юнайтед" в півфіналі Ліги Європи – 2:1.

По-друге, до першого матчу "червоні дияволи" підходять з вагомими втратами. Минулого вікенду в поєдинку з "Евертоном" (перемога 2:0) травмувався найкращий бомбардир команди – Маркус Рашфорд. У нинішньому сезоні 25-річний нападник забив 28 голів, до яких додав десять результативних передач. Рашфорд відзначився в обох матчах з "Бетісом", а на "Камп Ноу" оформив "гол + пас".

"Манчестер Юнайтед" - "Севілья": орієнтовні склади

Крім Маркуса Рашфорда "червоні дияволи", ймовірно, недорахуються ще й Люка Шоу, у якого проблеми з підколінним сухожиллям. Зате хоча б доступний Каземіро, якого дуже бракувало "Манчестер Юнайтед" в попередніх матчах чемпіонату Англії. Також варто відзначити повернення у основну групу Крістіана Еріксена.

Очікується, що за відсутності Рашфорда лінію атаки "Манчестер Юнайтед" складуть Джейдон Санчо, Антоні та Антоні Мартьяль. На лівому фланзі захисту зіграє Тайрелл Маласія, а в центрі поля партнером Каземіро стане Скотт Мактоміней.

У склад "Севільї" готовий повернутися Лукас Окампос, який пропустив домашній матч з "Сельтою" (нічия 2:2) через дискваліфікацію. В цьому ж поєдинку вилучення отримав Маркос Акунья. Проте це не завадить аргентинцю зіграти проти "Манчестер Юнайтед".

{{widget:lineup:20400}}

"Манчестер Юнайтед" - "Севілья": прогноз автора

"Севілья" у поточному єврокубковому сезоні не виграла жодного з п’яти гостьових матчів, а на попередніх етапах Ліги Європи на виїзді програла "всуху". Очікую, що навіть без Рашфорда "Манчестер Юнайтед" знайде спосіб розкрити оборону суперника та здобути перемогу. Проте великої кількості голів на "Олд Траффорд" ніщо не віщує. Мій прогноз – перемога "Манчестер Юнайтед" + тотал менше (3.5).

Ставка матчу
Манчестер Юнайтед
Севілья
22:00
Ліга Європи - 13 квітня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Перемога "Манчестер Юнайтед" + тотал менше (3.5)
.
Перемога "Манчестер Юнайтед" + тотал менше (3.5)
2.12

Прогнози

Всі прогнози