Ліга Європи 2022/2023. Плей-офф. 1/8 фінала. Перші матчі / /
Закінчено
4 : 1
Бетіс
Севілья, Іспанія

"Манчестер Юнайтед" - "Бетіс". Анонс та прогноз матчу

1339

9 березня. 22:00. Манчестер. Стадіон "Олд Траффорд"
Ліга Європи. 1/8 фіналу. Перший матч

"Манчестер Юнайтед" (Англія) - "Бетіс" (Севілья, Іспанія)

Де подивитися: MEGOGO, Volia TV

Дискваліфіковані: відсутні
Травмовані: Антоні Мартьяль (під питанням), Донні ван де Бек, Крістіан Еріксен - Набіль Фекір

"Манчестер Юнайтед" - "Бетіс": котирування букмекерів

"Манчестер Юнайтед" немов магнітом притягує іспанців. "Бетіс" - це вже третій представник Ла Ліги, з яким "червоні дияволи" зустрінуться у поточному розіграші Ліги Європи. І восьмий за останні три єврокубкові сезони.  Загалом "Манчестер Юнайтед" провів проти представників Іспанії в єврокубках вже 59 матчів, але з "Бетісом" досі не перетинався.

"Бетіс"

У турнірній таблиці Ла Ліги "зелено-білі" розташовуються нижче за "Реал Сосьєдад" та "Барселону". Проте "Бетіс" не назвати найслабшим іспанським суперником, з яким "Манчестер Юнайтед" зустрівся в цьому сезоні. Якраз до повернення на континентальну арену "верді-бланкос" набрали чудовий хід. Підопічні Мануеля Пеллегріні виграли три матчі поспіль, розібравшись з командами, які ведуть боротьбу за виживання, а минулого вікенду відібрали очки у "Реала" (нічия 0:0). Наразі "зелено-білі" продовжують гонитву за "Реал Сосьєдадом" та "Атлетіко" у боротьбі за вихід в Лігу чемпіонів.

Цікаві відносини у "Манчестер Юнайтед" склалися з нинішнім головним тренером "Бетіса". І справа навіть не в тому, що Мануель Пеллегріні протягом трьох років очолював сусідів "червоних дияволів" - "Манчестер Сіті". Чилієць чотири рази протистояв "Манчестер Юнайтед" в єврокубках. Всі чотири матчі прийшлися на період, коли Мануель Пеллегріні працював у "Вільярреалі" (сезони 2005-2006 та 2008-2009) – і всі вони завершилися нульовою нічиєю.

"Манчестер Юнайтед"

Якщо "Бетіс" підходить до першої зустрічі у відмінному настрої, то "Манчестер Юнайтед" минулого вікенду отримав добрячого стусана, який напевне "приземлив" команду. Термін "поразка" не підходить для опису того, що сталося на "Енфілді" (0:7) - це було повне приниження "червоних дияволів". В Ліверпулі фактично були остаточно розвіяні надії "Манчестер Юнайтед" вклинитися у боротьбу за чемпіонство. Та й позиції "манкуніанців" у топ-4 попри 7-очковий відрив від "Ліверпуля" тепер не виглядають настільки міцними, щоб можна було спокійно сфокусуватися на виступах в інших турнірах.

Після фіаско на "Енфілді" Ерік Тен Гаг не приховував своєї люті. На прес-конференції тренер "Манчестер Юнайтед" назвав дії своїх футболістів непрофесійними. "В роздягальні він змусив своїх гравців сидіти в тиші і слухати, як "Ліверпуль" святкує перемогу. Потім промовив, що футболістам слід було б вертатися в Манчестер громадським транспортом разом з розлюченими вболівальниками, які заплатили гроші і приїхали подивитися на таке жалюгідне видовище. Кожного гравця Тен Гаг попередив, що якщо щось подібне повториться, то іншого шансу вони вже не отримають і будуть переведені в дубль", - поділився інсайдами журналіст The Mirror Девід Макдоннелл.

"Манчестер Юнайтед" - "Бетіс": орієнтовні склади

Вочевидь після погрому на "Енфілді" стартовий склад "Манчестер Юнайтед" зазнає змін. На щастя для "червоних дияволів", нових втрат вони уникнули. Аарон Ван-Біссака, Тайрелл Маласія, Скотт Мактоміней, Марсель Забітцер, Алехандро Гарначо і навіть Гарі Магвайр - ось неповний список гравців, які найімовірніше отримають свій шанс.

Тим часом "Бетіс" до кінця сезону втратив Набіля Фекіра, крім якого перший матч може пропустити ще й Хуан Крус. Зате близький до повернення Серхіо Каналес.

{{widget:lineup:19845}}

"Манчестер Юнайтед" - "Бетіс": прогноз автора

Очікую, що в Манчестері "Бетіс" зіграє аналогічно матчу проти "Реала". Команда Мануеля Пеллегріні передусім зосередиться на захисті власних воріт і спробує щось витиснути з контратак та стандартних положень. З тиском "Реала", який перебуває не в найкращій формі, "зелено-білі" впоралися. Проте невпевнений, що впораються з "Манчестер Юнайтед", який прагнутиме реабілітації за поразку в Ліверпулі. На попередні невдачі на внутрішній арені "червоні дияволи" відреагували правильно і перемогли в наступному матчі. Очікую, що переможуть й "Бетіс". Мій прогноз – перемога "Манчестер Юнайтед" з різницею в 1 або 2 голи.

Ставка матча
Манчестер Юнайтед
Бетис Севилья
22:00
Лига Европы - 09 марта 2023
. Ставка с бонусом 2 500 грн
Победа "Манчестер Юнайтед" с разницей в 1 или 2 гола
.
Победа "Манчестер Юнайтед" с разницей в 1 или 2 гола
1.91
 

Прогнози

Всі прогнози