Мирон Маркевич назвав фаворита у парі "Вільярреал" - "Динамо"

8312 27.02 2021   22:07
Денис Руденко, FootBoom

В 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" зустрінеться з "Вільярреалом". Своїм баченням про майбутню дуель українського та іспанського клубів поділився колишній наставник збірної України Мирон Маркевич.

- "Динамо" дістався дуже складний суперник. "Вільярреал", незважаючи на деякі складності в плані результату у внутрішній першості, все одно претендує на високі місця. Як і у випадку з "Ромою", зараз складно сказати, як іспанці поставляться до Ліги Європи. Хоча, якщо враховувати, що Унаї Емері тричі вигравав цей турнір, то захоче знову перемогти, цього разу з "Вільярреалом".

Ця іспанська команда грає традиційно — в пас, намагаючись контролювати м’яч, пресингувати на чужій половині поля. Повторюся, "Динамо" буде непросто. Добре, що до першої гри ще два тижні, і у підопічних Мірчі Луческу є можливість ще набрати кондицій.

Що стосується фаворита цієї пари, то, на мій погляд, це "Вільярреал", на який я б поставив 60%, відповідно, на "Динамо" — 40%. Однак поле рівне, м’яч круглий, тому будемо сподіватися, що динамівці спростують прогнози і проб’ються до чвертьфіналу, чого я їм і бажаю, – сказав Мирон Маркевич у коментарі "РБ".

Читайте также: Унаи Эмери: "Такие команды, как "Динамо", всегда ценят и Лигу Европы – об этом мне сказал сам Луческу"
Популярные новости