Мирон Маркевич: "Динамо" потрібен ще один форвард, гравець в опорну зону і захист підсилити"

2959 30.09 2020   17:44
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Глава Комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич поділився думкою з 1927.kiev.ua про вихід "Динамо" в груповий етап Ліги чемпіонів.

— "Динамо" з легкістю пройшло "Гент". Досвідчений тренер розставив всіх по місцях і змусив бігати - що ще потрібно? Луческу навів порядок в команді. Раніше, хто що хотів, те й робив. Він досвідчений тренер, не боїться довіряти молодим. Дай Бог, що і далі так було.

— Перед стартом кваліфікаційних раундів у багатьох були сумніви, що "Динамо" проб'ється в Лігу чемпіонів...

— Будемо відвертими, АЗ і "Гент" нічим особливо не виділяються. Не думаю, що "Зоря", "Колос" чи "Десна" за них слабші. Це команди середнього рівня.

Все ж, "Динамо" раніше й такі команди не могло проходити, тому цей результат - заслуга тренера. Бажаю, щоб так і надалі все йшло.

— Чи варто "Динамо" зараз відпускати Супрягу?

— "Динамо" має позбутися баласту, а молодих гравців потрібно тримати в команді і ще купити чотирьох футболістів. Тоді це буде київське "Динамо". Як можна відпускати молодих і перспективних футболістів, залишаючи будь-кого?

— Які позиції потрібно підсилити киянам?

— "Динамо" потрібен ще один форвард, гравець в опорну зону і захист підсилити. Думаю, тут тренерові видніше... Це все на мою думку, але підсилення для Ліги чемпіонів потрібно, однозначно. Далі не буде "Гентів" і АЗ.

Популярные новости