"Гент" - "Олександрія": післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

1603 13.12 2019   08:58
Фото - Михаил Козелко, Footboom

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран на післяматчевій прес-конференції оцінив гру команди в матчі 6-го групового етапу Ліги Європи з "Гентом" (1:2), інформує прес-служба клубу.

— Ну, якщо не враховувати початок матчу (коли ми зазвичай першими пропускаємо) після того повністю задоволений грою команди. На превеликий жаль, майстерності не вистачало на завершальному етапі атак. Створили багато моментів, щоб зрівняти рахунок. Ми перебудувалися після першого тайму, бачили, що деякі гравці випадали. Зіграли правильно, але кадрові проблеми побачили. Не було ким підсилити гру. Сподіваюся, надалі будемо говорити з президентом клубу, що для більш позитивних результатів безумовно потрібні гравці атакувальної ланки. Але це все потім. Зараз емоції негативні. Президент, я і вболівальники, думаю, задоволені виступами "Олександрії" в ЛЄ.

— Що говорив президент команді в роздягальні?

— Рік ще не підсумував, тому що матч проти "Дніпра-1" залишився. Націлені на цей матч, будемо ретельно готуватися. Завтра дізнаємося, хто в нас живий-здоровий, зможе зіграти. Дійсно, ми дуже гідно зіграли в ЛЄ.

— Ви відчуваєте, що рейтинг "Олександрії" зріс?

— Звичайно. Хлопці додали, більше впевненості, солідності. Гра дійсно солідна, ми не граємо в "бий-біжи", як це було раніше. Це залежить від виконавців. Ми грали більше від оборони, а зараз і пресингуємо, і правильно виходимо з-під пресингу. Цим я задоволений… Влітку ми підсилились деякими гравцями – зовсім інша картинка. Якщо таке буде і взимку, я думаю, ми гірше грати не будемо.

— Відчувши присмак європейських матчів, напевне, хочеться і наступного року грати у єврокубках?

— Безумовно, тут і питань немає.

Читайте также: Роман Покора: "Для первого раза команда Шарана уже достойно себя проявила"

Популярные новости