"Спортинг" - "Ворскла": передматчева прес-конференція Василя Сачка

1908 12.12 2018   23:31
Фото - ФК "Ворскла"

Чотири години і сорок хвилин тривала повітряна подорож делегації "Ворскли" з Києва до Лісабона. Увечері, як передбачено регламентом, в прес-центрі стадіону "Жозе Алваладе" відбулася передматчева прес-конференція наставника "Біло-зелених" Василя Сачка.

- Силу "Спортинга" ми мали нагоду відчути на собі ще в нашій домашній грі. За час, що минув відтоді, цей колектив став ще сильнішим. Вони досвідчені, технічні, в їх арсеналі індивідуально сильні виконавці в усіх ігрових ланках. Тому завтра очікуємо на цікаву гру".

На полі 11 гравців. Кожен із них здатен забити гол. В історії всіляке трапляється: навіть воротарі забивають! У нас отримав травму Владислав Кулач. Він не брав участі саме через це у грі в Одесі. Наші лікарі робили все можливе, щоби відновити його кондиції, та, на жаль, не зуміли. Це для нас втрата. Завтра надамо шанс проявити себе у грі з таким іменитим суперником іншим хлопцям.

Для нас велика честь – зіграти з такими іменитими клубами, як "Арсенал" і "Спортинг". За ними ми стежили й раніше, а після того, як жереб звів нас у групі Ліги Європи, то слідкуємо за їх успіхами ще ретельніше. Я хочу, щоби наша участь у цьому євросезоні залишилась не лише на згадку, але й стала поштовхом до нових здобутків для "Ворскли". Чи є в нас шанс у завтрашній грі? Ми скромний клуб у порівнянні зі "Спортингом", та докладемо всіх зусиль, аби досягти хорошого результату, і порадувати наших уболівальників. Усвідомлюємо, що нам завтра не буде легко, але зробимо все, щоб і господарям поля легко не було, - приводить слова Сачка офіційний сайт "Ворскли".

По закінченні прес-конференції команда провела відкрите тренування, п’ятнадцять хвилин якого можна було висвітлювати представникам українських та португальських засобів масової інформації.

Популярные новости