"Динамо" - "Ренн": післяматчева прес-конференція Сабрі Лямуші

2231 08.11 2018   23:05
fcastana.kz

Головний тренер "Ренна" Сабрі Лямуші прокоментував результат поєдинку в Лізі Європи проти "Динамо", в якому його команда поступилася киянам з рахунком 1:3.

- Все було досить логічно. Щодо першого кутового, ми мали знати, як він буде пробиватися, але, на жаль, не звернули на це увагу. Протягом першого тайму в нас було мало можливостей, в другому думали, що вдасться зіграти внічию, але після другого голу це стало неможливим, ми дуже багато втрачали простір у центрі поля. Після першого матчу у Франції ми були розчаровані результатом, але сьогодні він повністю відповідає нашій грі.

-Чому жамість Желена задіяли зі старту іншого гравця?

-Желен тренувався перед тим, як ми прилетіли до Києве, але вирішив задіяти більш свіжі сили. Частково це був правильний вибір, але через невеличкі деталі маємо такий рахунок. Втім, не вважаю, що мій вибір гравців був неправильний.

-Чому не грав Бенджамін Андре, а Якоб Йохансон не потрапив до заявки?

-Андре не грав до цього протягом трьох матчів, тому був не в формі. Щодо Йохансона, йому потрібно відновитися, щоб бути готовим до наступних ігор.

-Чи сподівалися на диво?

-До цього ми грали в Астані, де був непоганий результат. Але в нас зараз молоді гравці, які через ігри поступово набувають досвід.

-Вас чимось здивувало "Динамо" і з якою командою у Франції можна порівняти киян?

-Звичайно, "Динамо" звикло грати в різних міжнародних турнірах, має великий досвід, має довгу історію. Те, що ми двічі програли, говорить саме за себе, але про місце в чемпіонаті Франції говорити складно.

-Відчувалося, що гравці весь час грали на Бен Арфа. Це була ваша задумка?

-Коли в вашій команді є такий гравець, він має зіграти свою роль. На жаль, нам не вдалося в першому таймі зробити результативну атаку. В другому гра була більш цікавою. Якби ми забили в тому моменті, коли влучили у воротаря, багато чого могло б змінитися і матч міг би завершитися з іншим результатом.

Читайте также: Лига Европы. "Динамо" - "Ренн" 3:1 (Видео)

Популярные новости