Віталій Буяльський: "Треба агресивніше, ніж у Франції, зіграти в атаці"

1977 07.11 2018   18:15
Фото - Денис Руденко, FootBoom.com

Хавбек "Динамо" Віталій Буяльський на передматчевій прес-конференції розповів про підготовку до матчу групового етапу Ліги Європи з "Ренном", інформує прес-служба клубу.

- Наприкінці минулого тижня була гра з "Шахтарем" – хороша за змістом, але невдала за результатом. Чи вдалося психологічно відновитися після того поєдинку?

- Можу сказати, що від того матчу ми відійшли, оскільки гра сподобалася – як уболівальникам, так і керівництву. Те, що не було результату, – це прикро, але якщо будемо продовжувати так грати в наступних матчах, то проблем не буде з жодним із суперників.

- Хоч і вдалося перемогти "Ренн" у першому матчі, як потрібно зіграти завтра, щоб досягти позитивного результату?

- Перш за все, зіграти агресивніше в атаці, ніж це було у Франції. Щодо суперника, то потрібно не дати їм використовувати контратаки та перекрити фланги. Якщо виконаємо це, то проблем не має бути.

- Ви грали тривалий час на позиції під нападниками. Останнім часом вас використовують у опорній зоні. Де вам комфортніше діяти?

- Комфортно там, де бачить тренер, де я більш корисний для команди. Але за своїми відчуттями можу сказати, що комфортніше діяти з глибини, де більше зустрічаєшся з м’ячем. У той же час у Франції після вилучення головний тренер трохи змінив тактику, поставив мене на правому фланзі, після чого вдалося забити переможний м’яч.

Популярные новости