Андрій Столярчук: "Яблонець" - команда непередбачувана, але "Динамо" - ще більш непередбачуване"

1371 04.10 2018   13:59
Автор: Андрей Диев

Ведучий програми "Європейський WEEKEND" на каналі "Футбол 1" поділився очікуваннями від матчів "Ворскла" - "Спортинг" та "Яблонець" - "Динамо".

- Чи може "Ворскла" розраховувати на позитивний результат в матчізі "Спортингом"?


- Розраховувати можна, але не факт, що вдасться добитися цього результату. Шанси на це вкрай низькі. "Спортинг" - команда, де граютьп редставники чемпіона Європи 2016 року. Там непоганий підбір гравців. Португальска команда є фаворитом. Дива інколи трапляються в футболі, будемо в них вірити в цьому матчі. У полтавчан вкрай мало шансів вийти з групи. Можливо, десь вдасться зачіпитися за очки, це буде великий успіх.

- Чи зможе "Динамо" реабілітуватися в матчі з "Яблонцом" після останніх поєдинків?

- "Яблонець" - команда непередбачувана, але тут більше "Динамо" непередбачуване. В останньому матчі киян з "Арсеналом" вони самі собі видумали проблеми. І в підсумку ледь-ледь на жилах вирвали перемогу 1:0, хоча, перед матчем всі говорили що "Динамо" може перемогти з рахунком 3:0. Тому, в матчі Ліги Європи не так все залежить від "Яблонця", як від "Динамо, в якому стані "біло-сині" будуть виступати в Чехії. "Динамо" лише в пошуку свого найкращого тонусу. Я не виключаю, що кияни можуть втратити очки. У відсотках така ймовірність 50 на 50.

Читайте также: Лига Европы: в ожидании матчей "Динамо" и "Ворсклы"


- Що сталося з командою? На початку сезону киян вважали фаворитами групи...

- "Динамо" залишається фаворитом. Але у команди є якісь внутрішні проблеми, які вилилася у шестиматчеву серію без перемог. Зараз команда трошки вибралася з цієї прірви. Але "Динамо" до команди Реброва, коли вона вигравала чемпіонат України, ще дуже далеко. Була недостатньо якісна селекційна робота. Прийшли Вітор Буено, Сідклей, Че Че, але всі троє не входять до заявки на матч. Можна порівняти з "Шахтарем, де новачок Майкон вийшов на заміну в матчі з "Гоффенхаймом" і зрівняв рахунок.

Популярные новости