Микола Морозюк: "Будь-яка команда приїжджає з думкою, що в "Динамо" легко відібрати очки, над цим треба замислитися"

3651 20.09 2018   23:21
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Захисник київського "Динамо" Микола Морозюк прокоментував результат стартового матчу Ліги Європи проти "Астани", в якому кияни на останніх хвилинах втратили перемогу, 2:2.

- Причина наших останніх результатів – психологія. Ми зараз перебуваємо в ненайкращому стані і треба якнайшвидше підніматись.

- Останній пропущений гол – знову відсутність концентрації, програш на другому поверсі. Чому так сталося?

- Від себе скажу, що не може команда вигравати 2:1 і не до кінця організовано грати останні хвилини, в деяких моментах розхлябано.

- Що говорив Олександр Хацкевич у роздягальні?

- Трошки емоційно, але правильно.

- В першому таймі було багато обрізок, погана організація гри в центрі поля, помилялися Гармаш, Сидорчук. Чому так відбувалося?

- Це треба в них спитати. Але не лише вони помилялися. Багато було помилок в середині поля, попереду. Але хоча гра сьогодні була не найкраща, все ж таки були хороші моменти. І якщо ми хочемо чогось добиватися, їх треба реалізовувати, ми маємо бути одним цілим. На даний момент цього немає.

- Ви ходили до президента просити за головного тренера, виказували йому кредит довіри. Зараз що він вам казав? Адже шість матчів без перемог, це дуже важко.

- Нічого нового, був емоційним. Ми маємо між собою розібратися, зрозуміти, чого ми хочемо.

- Будете окремо збиратися?

- Не знаю, завтра вирішимо.

- Недооцінки суперника сьогодні не було?

- На даний момент жодної думки такої не може бути. Зараз будь-яка команда приїзжає і думає, що в "Динамо" можна легко забирати очки. Ми маємо над цим замислитися і трошки серйозніше відноситися до своєї роботи.

- На чому робив акцент Хацкевич перед матчем, як ви мали грати?

- Агресивно, сконцентровано, зібрано, бути одним цілим. Зі сторони перші десять хвилин були на дуже хорошому рівні. Після цього почалася якась незрозуміла гра, дали створювати супернику моменти.

Взагалі, якщо відштовхуватися від ситуації на сьогоднішній день, то важко демонструвати якоїсь кращої гри, ніж ту, яку ви бачили. Якщо підтримаємо один одного і розберемося, в чому причина, тоді будемо грати, як справжнє "Динамо" Київ.

Читайте также: "Динамо" - "Астана". Послематчевая пресс-конференция Александра Хацкевича

Популярные новости