"Ворскла" отримає преміальні за "бронзу" сезону 2017/2018

18.09 2018   22:36
Официальный сайт "Ворсклы"

На стадіоні "Ворскла" ім. О. Бутовського перед від’їздом до Великобританії на матч Ліги Європи відбулася робоча нарада керівництва клубу з командою.

Як повідомляє офіційний сайт ворсклян, у ході зібрання президент клубу Роман Черняк розповів хлопцям, яким бачить розвиток у найближчому майбутньому, та заслухали всі думки і побажання футболістів для подальшої спільної ефективної взаємодії всіх ланок.

Очільник клубу приїхав із приємною звісткою для "біло-зелених": прийнято рішення достойно преміювати всіх причетних гравців, тренерів і працівників клубу до здобуття командою бронзових нагород Чемпіонату УПЛ сезону 2017/2018 та за вихід до групового етапу Ліги Європи УЄФА сезону 2018/2019.

Зустріч, яка тривала близько півтори години, завершилася дружніми рукостисканнями та напутніми побажанням футболістам вдалого старту в надзвичайно відповідальній групі Ліги Європи в матчі з одним із грандів європейського клубного футболу, лондонським "Арсеналом".

Почесний президент "Ворскли" Костянтин Жеваго поставив перед командою завдання достойно представити Україну на міжнародній арені. Матч "Арсенал" - "Ворскла", нагадаємо, відбудеться 20 вересня у Лондоні, на стадіоні "Емірейтс". Початок – о 22.00.

Читайте также: Матч "Арсенал" - "Ворскла" покажуть на стадіоні імені О. Бутовського

Notícias em destaque