"Аталанта" – "Хапоель": прогноз Юрія Шевченка

2666 15.08 2018   18:36

Прогнозом на матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між "Аталантою" і "Хапоелем" ділиться Юрій Шевченко, ведучий шоу "Камонплей!" на радіо "Аристократи".

Напередодні матча з "Хапоелєм" тренер "Аталанти" Джан П’єро Гасперіні виглядав незадоволеним. На прес-конференції він розкритикував трансферну кампанію бергамасків, заявивши, що не просив у клуба запрошувати молодих та недосвідчених гравців. "Нам буде складно боротися у декількох турнірах", – сказав Гасперіні. Але поки що "Аталанта" грає лише у Лізі Європи, та справи йдуть добре.

В Ізраїлі італійська команда перемогла 4:1 і майже забезпечила собі місце в плей-оф кваліфікації. Попереду у "Аталанти" старт в Серії А (в понеділок бергамаски вдома грають з "Фрозіноне"), але, незважаючи на це, Гасперіні має поставити проти "Хапоеля" основний склад. І це – вирок для ізраїльтян.

В трьох офіційних матчах цього сезону "Нерадзуррі" забили 14 голів. Втім і пропустили тричі – шанс у гостей буде. Але перевага в класі "Аталанти" над "Хапоелем" значна, тому, якщо команда Гасперіні не стане заощаджувати енергію, все може закінчитися розгромом. Моя ставка – перемога "Аталанти" та ТБ 2.5 за 1.64.

Ставка матча
Лига Европы16.08.18 21:00
Аталанта Бергамо - Хапоэль (Хф)
перемога "Аталанти" та тотал більше 2.5
Коэффициент: 1,64
Источник: РБ
Популярные новости