Роберто Моралес: "Бордо" - фаворит, але "Маріуполю" потрібно перетерпіти і зіграти так, як і з "Юргорденом"

2043 08.08 2018   15:35
Автор: Андрей Диев
Фото - youtube.com

Ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес поділився очікуваннями від протистояння "Маріуполя" з "Бордо".

- На що може розраховувати "Маріуполь" в протистоянні з "Бордо"?

- Я бачив "Маріуполь", а от що таке "Бордо" зараз - велике питання. В минулому сезоні це був клуб з якісною грою. Все ж таки, "Маріуполь" ми вже бачили і в хороших, і в поганих матчах: в кваліфікації і в матчі проти "Десни". Це все - інформація для роздумів. А от французи – загадка. "Бордо" - фаворит цієї пари. Просто потрібно перетерпіти і зіграти так, як і з попереднім суперником.

- Які слабкі і сильні сторони є у французької команди?

- Це команда достатньо гнучка, інтенсивна, яка буде, я думаю, достатньо бити по воротах. В півзахисті ця команда має за рівнем переграти "Маріуполь". Рівень-рівнем, але ми не знаємо їхнього тонусу. Ми входимо у віртуальну реальність, тому що половину ми знаємо, половину - ні. Вчорашнє "Бордо" може відрізнятися від сьогоднішнього, тим паче - на старті. Тому, тут вже дуже багато питань.

- Український вболівальник знайомий з "Бордо" - в 2013 році київське "Динамо" грало з французами, але суперник виявився не по зубам киянам. Що змінилося в французькому клубі з тих пір?

Читайте также: "Мариуполь" - "Бордо": букмекеры назвали самый вероятный счёт

- Якщо дивитися на склад, то все. Раніше "Бордо" блискуче себе проявляло на європейській арені, зараз - інше "Бордо". Головне, що треба розуміти - ця команда завжди буде на висоті у французькому футболі. Це топ-5 чемпіонатів. У будь-якому разі це великий статус. У французів непогана академія, але не скажу, що топова. Тому "Бордо" завжди буде команда, з якою українським клубам буде дуже важко грати.


- Які шанси у "Маріуполя" на перемогу у процентному відношенні?

- Думаю, 30%. Насправді, те, що я побачив в грі "Маріуполя" - це швидше плюс. Я очікував значно меншого. У двох поєдинках Ліги Європи вони зіграли краще, ніж я очікував. Але в цілому, шансів не багато.

Популярные новости