Резо Чохонелідзе: "Велика мотивація – грати проти таких суперників, як "Лаціо"

1480 23.02 2018   19:44
Фото - matchday.ua

Гендиректор "Динамо" Резо Чохонелідзе поділився враженнями від жеребкування Ліги Європи, яке визначило в суперники киянам "Лаціо". Нагадаємо, перший матч відбудеться у Римі 8 березня, другий – на НСК "Олімпійський" 15 березня.

- Я був присутній на жеребкуванні Ліги Європи у Ньоні. З президентом "Динамо" Ігорем Суркісом ще не говорив. Зараз представники команд обговорюють різні організаційні моменти, пов’язані з проведенням матчів.

"Лаціо" – це дуже кваліфікована і сильна команда, яка зараз іде на четвертому місці чемпіонату Італії. За клуб грають молоді і талановиті футболісти. Лідер команди – Чіро Іммобіле. Він є найкращим бомбардиром Серії А з 22 м’ячами. Іммобіле – футболіст збірної Італії. Вдома команді завжди допомагають вболівальники і рідний стадіон. Думаю, що "Олімпійський" буде заповнений. Це ще один стимул для футболістів. Кого хотів у суперники? Важко сказати. Багато сильних команд в цій Лізі Європи – "Арсенал", "Ліон", "Атлетико".

Радий за нашу молодь. Гравці отримають досвід матчів такого високого рівня. У свій час Андрій Шевченко та Сергій Ребров теж грати проти хороших клубів. А потім вони стали одними з найкращих футболістів Європи. "Динамо" вже провело один матч у чемпіонаті та два в Лізі Європи. Була дуже довга зимова перерва. Але велика мотивація – грати проти таких суперників, як "Лаціо". Нашим молодим гравцям буде дуже цікаво випробувати себе з такою командою. Особливо зіграти у виїзному матчі в Римі, – відзначив Чохонелідзе у коментарі FootballHub.

Читайте также: Александр Хацкевич: "Планируем посмотреть домашние матчи "Лацио" - с "Миланом" и "Ювентусом"

Популярные новости