Євген Хачеріді: "Ми хотіли відігратися за перший невдалий матч з "Янг Бойз"

2378 03.11 2017   08:57
Фото - FootBoom.com

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді в коментарі офіційному сайту клубу поділився враженнями від матчу Ліги Європи з "Янг Бойз" (1:0).

- Ця гра була для нас важливою. Ми хотіли відігратися за перший невдалий матч з "Янг Бойз" на виїзді. Добре, що перемогли. Тепер у доброму гуморі будемо готуватися до матчу в Полтаві.

- Чому в чемпіонаті результати не найкращі, а в єврокубках у "Динамо" все добре?

- Так, у чемпіонаті ми загубили дуже багато очок, навіть у тих матчах, де мали вигравати – проти "Зорі", "Карпат". Але ми будемо боротися до останнього. У єврокубках нам більше щастить. Я вважаю, що ми заслужено посідаємо перше місце в групі.

- Як оціните єврокубковий дебют Бущана?

- Він молодець, адже зіграв на нуль, відбив кілька небезпечних ударів.

- Результат по грі, чи "Динамо" пощастило?

- Не сказав би, що пощастило. Так, перший тайм був не найкращим. А у перерві тренери нам підказали, що треба поліпшити, і у нас почало щось виходити, ми стали краще тримати м’яч, з’явилися дуже хороші моменти. Кравець не реалізував стовідсотковий момент. А у "Янг Бойз" майже нічого не було, вони почали "вантажити" м’яч уперед. Вони мали тільки один момент – коли Жора помилився при передачі від свого. Можливо, вони награли на гол, але не більше.

Читайте также: Юрий Максимов: "Хачериди, Мбокани и Вида думают об уходе - это сказывается"

- Тренери підібрали потрібні слова у перерві?

- Поговорили жорстко, але це нормально. Головне – що ми перемогли.

Популярные новости