Сергій Рафаїлов: "Я б хотів у суперники "Арсенал"

1670 17.08 2017   09:58
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов розповів про проведення матчів Ліги Європи на "Арені Львів" і сказав про те, що хотів би, щоб "Арсенал" опинився у одній групі з "Зорею".

На сьогодні у нас повне взаєморозуміння з "Ареною Львів". Це обопільний інтерес. Ми підписали досить вигідний контракт, з огляду на проблеми і витрати стадіону. Вони відгукнулися на наші побажання, враховуючи регламент для подібних матчів.

Будемо проводити рекламну кампанію у Львові, запрошувати місцевих уболівальників повболівати за українську команду в єврокубках. Сподіваємося на підтримку, адже тут люблять і розуміють футбол. Сподіваємося, що підтримка буде коректною без різного роду інцидентів.

Я б хотів у суперники "Арсенал" і когось полегше. Щоб зайняти друге місце після "канонірів" і пройти далі в плей-оф, – сказав Рафаїлов в інтерв'ю FootballHub.

Нагадаємо, що "Зоря" в минулому сезоні посіла 3-е місце в Прем'єр-лізі і завоювала право відразу потрапити в груповий етап Ліги Європи. Жеребкування відбудеться після матчів-відповідей раунду плей-офф.

Читайте также: Предматчевая тренировка "Александрии" (+Фото)

Популярные новости