"Хайдук" - "Олександрія": післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

2478 05.08 2016   18:31
shakhtar.com

Головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран поділився своїми враженнями від матчу – відповіді проти «Хайдука»:

- Вітаю «Хайдук» із заслуженою перемогою. Індивідуально гравці сильніші наших, але ми намагались грати на перемогу. Перший тайм ми провели непогано. «Хайдук» дозволяв нам багато створювати в початку атаки, але згодом у нас було багато технічного браку. І знову проблема із стандартами. Перший і третій голи пропущено після помилок при стандартах.

- Голкіпери зіграли неякісно. Пропустили по три м’ячі із шести в двох матчах.

- Якби Ви бачили матчі в минулому сезоні українського чемпіонату, то переконались, що ці голкіпери високого рівня. Вони неодноразово рятували команду. Це футбол. На жаль, в цих двох матчах вони припустилися помилок, але від цього ніхто не застрахований.

- Чи гуляли Ви з командою по Спліту?

- В день матчу була ранкова тридцятихвилинна дружня прогулянка з поліцією.

- Чи вважаєте Ви, що Ваші підопічні дуже хвилювались, адже для них це перші матчі на такому рівні, в порівнянні з «Хайдуком», які більш досвідчені на Євро - арені?

- Безперечно, «Хайдук» щорічно приймає участь Єврокубках, а ми перший раз. У нас, мабуть, тільки А. Гітченко грав на такому рівні. Для всіх інших це перший раз, але як я тільки зайшов в роздягальню, сказав хлопцям, що і такі матчі - це досвід. Тепер потрібно виконати завдання в чемпіонаті – бути в першій шістці.

- Як Вам атмосфера на стадіоні?

- Прекрасна атмосфера. Люди живуть футболом. Давно я не був на такому стадіоні із такою підтримкою.

Читайте также: Владимир Шаран: "По игре не уступали "Хайдуку"

Популярные новости