"Брага" – "Шахтар": прогноз Максима Калиниченка

1641 07.04 2016   17:30

Колишній півзахисник московського "Спартака", дніпропетровського "Дніпра" і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині один з наставників молодіжної команди "Металіста" і експерт "Рейтингу Букмекерів" Максим Калиниченко зробив прогноз на матч "Брага" – "Шахтар" Донецьк. Це перша зустріч команд на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи, вона відбудеться ввечері в четвер на стадіоні "АХА – Мунісіпал-де-Брага" в Бразі.

Не чекаю великої кількості забитих м’ячів від цієї зустрічі. "Брага" – команда, яка вміє добре оборонятися. Дуже неприємна команда, кусюча. Але в останньому турі чемпіонату Португалії вона отримала по повній програмі від "Бенфіки". Після поразки 1:5 "Брага" може втратити впевненість у власних силах. І ризикувати "Брага" вдома не буде, можливо, її і 0:0 влаштує. У цьому протистоянні, як мені здається, голів буде небагато. І м’яч на виїзді набуває особливого значення. Думаю, "Шахтарю" під силу його забити. На контратаках в гостьових зустрічах він дуже небезпечний, залишилися ще в команді виконавці високого класу. "Шахтар", безумовно, робить ставку на Лігу Європи, це пріоритет для нього. Але і для "Браги" теж, в Лігу чемпіонів через чемпіонат вона не потрапить, велике відставання. А Ліга Європи на майбутній сезон від "Браги" нікуди не дінеться, так що вона буде намагатися якомога далі пройти зараз. Це дуже важливо з фінансової точки зору.

І все-таки, на мій погляд, "Шахтар" трохи вище класом і повинен це показувати вже в першому матчі. Візьму перемогу "Шахтаря" з форою (0) за "двійку". Хто зовсім ризикувати не хоче, може зіграти "тотал менше 2.5 м’яча". Голів багато не чекаю, як і букмекери. Коефіцієнт не дуже високий – 1.65.


Ставка: перемога "Шахтаря" Донецьк з форою (0) БК "Парі-Матч" оцінює коефіцієнтом: 2,00

Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости