Валерій Кривенцов: "З "Гентом" постараємося трохи відійти від нашої схеми і зіграти по-іншому"

446 20.09 2023   20:56
Денис Руденко, Footboom

В.о. головного тренера "Зорі" Валерій Кривенцов поділився очікуваннями від завтрашнього матчу стартового туру групового етапу Ліги конференцій проти "Гента".

- Інформації про суперника у нас достатньо. "Гент" - це один із найстаріших клубів Бельгії. Команда на 50% складається з легіонерів. У команді є 8 збірників різних країн. Команда грає в атакувальний, агресивний, контактний футбол, незважаючи на суперника. У них є структура гри, від якої вони не відходять. Тому завтра буде дуже цікавий матч.

- На скільки "Зоря" вже готова грати у ваш футбол?

- Важко сказати. Сподіваюся, що хлопці все розуміють. Беручи до уваги структуру "Гента", ми постараємося трохи відійти від нашої схеми і зіграти по-іншому. Чи вийде - покаже гра.

Усі хлопці - молодці. Добре тренуються і показують себе професіоналами.

- Мало хто знає, що ви вже були в команді перед грою зі "Славією" (2:1). Тоді ви змогли знайти слова і донести хлопцям ваші ідеї. Тепер, що потрібно їм сказати?

- Ми гратимемо і за клуб, і за нашу країну, і за людей, які захищають Україну. Тому в команди буде позамежна самовіддача. А з яким рахунком завершиться матч - покаже тільки гра.

"Гент" на ходу, команда лідирує в чемпіонаті Бельгії, пройшла три раунди кваліфікації і потрапила в групу. Ми всіх поважаємо, але нікого не боїмося. Команда готова до цього протистояння, - сказав Кривенцов, слова якого наводить Youtube-канал луганчан.

Читайте также: Вячеслав Чурко: "Считаю "Гент" фаворитом группы"

Популярные новости