Йожеф Сабо: "От "Динамо" осталось одно только название"

01.09 2023   13:58
Фото - Денис Руденко, Footboom

Колишній тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо висловився з приводу вильоту українських клубів із єврокубків.

- Я засмучений грою українських клубів у єврокубках. "Дніпро-1" повинен був проходити "Спартак" Трнаву. "Зоря" теж мала всі шанси переграти празьку "Славію", але вилетіла до Ліги конференцій. З такими командами треба виходити і до 30-ї хвилини забивати двічі і закривати всі питання, але все виходить навпаки.

Гравці роблять мільйон помилок, немає ніякої дисципліни, деякі футболісти ходять пішки, вважають, що передачу зробив і цього достатньо.

Деякі футболісти взагалі не мають право виходити на поле в цих командах, це стосується не тільки "Динамо".

В "Динамо" немає жодного футболіста, якого я міг би виділити. Нам забили гол - одразу троє гравців киян не змогли відібрати м'яч. Команда грає більше назад, ніж вперед.

Наш футбол в занепаді. На жаль, від "Динамо" залишилася одна тільки назва. Навіть не знаю, чи з такою грою буду дивитися чемпіонат України.

Не знаю, як "Шахтар" гратиме в своїй групі Ліги чемпіонів, бо там пристойні команди. Поки що "Шахтар" не переважає у грі ні "Динамо", ні "Дніпро-1" із "Зорею". Можливо, новий тренер робить свої перебудови, але маємо, що маємо, - сказав Сабо у коментарі 1927.kiev.ua.

Читай також: Олександр Бабич: "Весь негатив впаде на голову Луческу, але що це дало "Зорі" і "Дніпру-1"?

Notícias em destaque