Йожеф Сабо: "Безвольна гра "Динамо", захист - прохідний двір"

1014 01.09 2023   00:17
Фото - Денис Руденко, Footboom

Колишній тренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо поділився своєю думкою про повторну поразку "біло-синіх" турецькому "Бешикташу" (0:1) та виліт із єврокубків.

- Зізнатися, ще до матчу мої очікування від результату цього протистояння були тривожними. Якщо на чистоту - не спокушав себе позитивним результатом для "Динамо", надто багато запитань викликала гра команди останнім часом.

Скажіть, як може грати команда без воріт, коли їй необхідно забивати мінімум один м'яч?! Перший удар по воротах "Бешикташу" трапився тільки наприкінці другого тайму та й то зі стандарту. А сама гра була безвольною, захист, на мій погляд, просто був відсутній, господарем у нашому штрафному майданчику був нападник турецької команди.

Хіба допустимо у своєму штрафному давати вільно приймати м'яч, обробляти, обводити, пробивати по воротах, віддавати передачі?! За подібні речі на євроарені жорстко карають, це в підсумку і сталося.

Так, зараз у нас упав рівень чемпіонату, багато легіонерів виїхали з України, а виховати власних гравців високого рівня ми поки що не встигли. Вважаю, необхідно приділяти більше уваги дитячо-юнацькому футболу - у ситуації, що склалася, це єдиний вихід, - сказав Йожеф Йожефович.

Читай також: Мірча Луческу: "Те, як Абубакар святкував гол, свідчить про його вихованість"
Популярні новини