Йожеф Сабо: "Чому таке відношення до "Динамо" в окремих матчах єврокубків - не зрозуміло"

570 26.08 2023   10:40
1927.kiev.ua

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо оцінив перший матч раунду плей-оф Ліги конференцій "Динамо" - "Бешикташ" (2:3).

— Говорив до гри, що "Динамо" програє і не пройде "Бешикташ". На сьогоднішній день, "Бешикташ" є пристойною командою. Так, "Динамо" зіграло здорово, але вище голови не стрибнеш. Гра була хорошою, шкода, що кияни програли. Знову ж таки, мені не подобається суддівство. Чому таке відношення до "Динамо" в окремих матчах єврокубків - не зрозуміло. Не знаю, чому скасували гол "Динамо". Як не гра, так ми маємо грубі помилки суддів.

Так же не можна - повертатися на два роки назад і говорити: тут було порушення, тут був офсайд. Не розумію ці нові правила, коли гравець поза грою на п'ять метрів, це положення не фіксують - дають грати, гравці грають і забивають. Гол скасовують і починаються суперечки. Якщо є порушення, то його потрібно фіксувати негайно.

Не думаю, що "Динамо" виграє в Туреччині. "Бешикташ" не сидітиме в захисті, трибуни їх будуть гнати вперед і турецька команда виграє це протистояння. Кияни зараз роблять дуже багато помилок. В цьому винні, перш за все ті, хто тренували юнаків, тому що з ними потрібно постійно працювати. Сьогодні будь-який футболіст повинен вміти відбирати м'яч, а в "Динамо" є півзахисник, який не вміє цього робити. У великому футболі потрібно вміти все. Ця команда - поки що не "Динамо", - цитує Сабо 1927.kiev.ua.

Читай також: Вболівальники "Динамо" назвали найкращого гравця команди в першому матчі з "Бешикташем"
Популярные новости