Мірча Луческу: "У першому матчі фанати "Аріса" нас лаяли, обпльовували, тиснули на арбітра"

896 15.08 2023   15:48

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу поділився думками щодо матчу-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій та згадав першу гру.

Хотілося б, щоб на матчі в четвер проти "Аріса" були вболівальники. Ми подолали важкий шлях - від Києва до Салонік - це 23 години. Ми їхали поїздом до Чернівців, потім автобусом до Сучави, а звідти літаком. Саме тому ми попросили скасувати матч чемпіонату, щоб ми могли підготуватися. Неможливо відновити гравців після такої поїздки.

 

Зараз я чекаю на реакцію своєї команди. У Салоніках ми програли незаслужено. Призначений пенальті у наші ворота - його не повинно бути. В той же у нас був чистий пенальті, і його не дали.

 

Атмосфера була схожа на матч "Рапід" - "Петролул", але вболівальники не були такими цивілізованими, як у Джулешті. Нас лаяли, обпльовували, був неймовірний тиск на арбітра. Тому ми дуже хочемо перемогти і пройти кваліфікацію. Потім буде матч проти "Бешикташа" в Бухаресті. Їхні вболівальники також дуже близькі до команди, - сказав Луческу у коментарі Play Sport.

Читай також: Воротар і капітан "Аріса" може пропустити матч-відповідь із "Динамо"

Популярні новини