Домінго Бланко: "Перебуваю не в найкращій формі, але проти АЕКу я добре увійшов у гру"

646 19.02 2023   12:42
Офіційний сайт "Дніпра-1"

Аргентинський гравець "Дніпра-1" Домінго Бланко через травму не мав змоги грати із середини осені, але пройшов шлях відновлення і повернувся на поле у першому матчі з АЕКом (0:1), враженнями від якого поділився в коментарі пресслужбі клубу.

– Для мене грати є найголовнішим. Дійсно, я зараз перебуваю ще не в найкращій формі, але залишилось зовсім трохи набрати кондицій, щоб перебувати в оптимальному стані. Я дуже щасливий, що після тривалої перерви вийшов на поле, і сподіваюсь, що далі тепер буде тільки краще.

– Як тобі було спостерігати за першим таймом матчу на Кіпрі з лави запасних?

– За період підготовки вся команда багато працювала, ми стали більш зіграними. Але все одно завжди є моменти, які необхідно покращувати: стандарти, створення та реалізація власних моментів. Гра була в’язкою – це одна з особливостей двоматчевих протистоянь. Ми розуміли, що буде важко, і дуже шкода, що не реалізували свої моменти.

– Не було важко невдовзі після виходу на заміну змінити позицію, перейшов з флангу до центру?

– Ні, у цьому ніяких проблем немає, адже я маю досвід гри на багатьох позиціях. Коли виходиш на заміну, головним є швидко налагодити дихання. З цим все було добре, і я повторюся, що для мене найголовнішим є грати.

– Наскільки справедливим є результат першого матчу з АЕКом?

– У футболі результат може змінитися у будь-який момент. Якби ми використали один зі своїх шансів або не дозволили забити супернику, була б інша історія. Але ми пропустили і тепер маємо відіграватися.

– Що потрібно буде зробити команді у матчі-відповіді для проходу до наступного раунду?

– Треба з максимальною концентрацією діяти в обороні та надійно контролювати м’яч, не втрачати його у простих ситуаціях. Впевнений, що нам до снаги здобути необхідну перемогу.

 

Читай також: АЕК – "Дніпро-1": огляд ЗМІ Кіпру
Популярные новости